Iată motivele pentru care femeile aleg bărbaţii cu un simţ al umorului dezvoltat:

1. Ştiu să te facă să te simţi bine

Cu simţul umorului genial,nu vei avea un moment prost în compania lor. Ei se vor asigura că o să râzi mereu şi vor şti când să se oprească. O să ai parte doar de momente frumoase cu un astfel de prieten lângă tine.

2. Ei pot face orice situaţie mai bună

Poţi garanta pentru ei că vor lumina orice conversaţie plictisitoare. Ei vor face cu uşurinţă să treci peste orice situaţie,într-un mod uşor şi inteligent. Ei ştiu când să spună o glumă care îi va înveseli pe toţi instantaneu.

3. Ei ştiu să se facă îndrăgiţi

Cu personalitatea lor efervescentă,ei pot trece cu uşurinţă de la un moment la altul. Acesta va fi iubit de grupul tău de  prieteni şi va sfârşi prin a fi foarte popular printre ei cu spirit lui vesel. 

4. Ştiu să iasă din orice situaţie

Ei sunt extrovertiţi şi extrem de încrezători în ei înşişi. În plus,ei ştiu cum să iasă din orice situaţie cu o încredere totală. Oamenii sunt încrezători în mişcările lor,în orice situaţie s-ar afla.

 5. Veţi fi invidiaţi de cei din jur

Oriunde ai fi,fie la o cină la lumina lumânărilor confortabil sau la un film foarte intens,va şti să te facă să râzi,datorită raţiunii sale. Veţi fi centrul atenţiei oriunde te duci. În timp ce alte cupluri sunt fie ocupaţi cu telefoanele lor sau vorbesc despre lucruri serioase,tu şi partenerul tău veţi fi ţinta lor prin priviri invidioase pentru fericirea pe care vă înconjoară.

6. Sunt buni tătici

Bărbaţii amuzanţi fac partenerelor viaţa minunată. În timp ce căsătoria aduce cu sine multe responsabilităţi,cu un partener care te face să te simţi bine şi te face fericită,este un adevărat festin. Mai mult decât atât,aceşti oameni sunt cei mai buni tătici,deoarece vor şti să se joace cu copii. Aceştia fac ca toată lumea din jurul lor să poarte întotdeauna un zâmbet.