Iată ce modele nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă în această toamnă.

Se găsesc pe toate drumurile şi în toate magazinele,dar până găseşti jeanşii care să îţi vină perfect,probezi câteva zeci de perechi. Lucrurile pot fi simplificate considerabil dacă ştii de la bun început nu doar modelele care se poartă în sezonul următor,ci şi tipul potrivit conformaţiei tale.

Jeanşi clasici

Nu dezavantajează niciun tip de siluetă şi te scot din încurcătură aproape în orice situaţie. În plus,poţi fi sigură că acest model va trece proba timpului. Jeanşii clasici sunt ideali de purtat în sezonul rece cu botine cu toc înalt sau ghete joase,cu pulovere,cămăşi sau sacouri. Pentru a nu depinde de capriciile cromatice ale modei,este indicat ca măcar o astfel de pereche să fie bleumarin.

Jeanşi evazaţi

Dacă înălţimea nu este punctul tău forte,atunci jeanşii evazaţi ţi se vor potrivi perfect,creând iluzia că ai picioare foarte lungi. Condiţia este să-i porţi împreună cu pantofi cu toc şi cu o bluză care urmează linia corpului. Modelul este potrivit şi celor cu şolduri voluminoase. În ceea ce priveşte culorile,optează pentru nuanţe de bleumarin sau bleu.

Află de AICI ce modele de blugi mai sunt în tendinţe.