Ce înfluenţează alegerea?

Decizia de a face sex cu un tip pe care abia l-ai cunoscut este influenţată de mai mulţi factori. De exemplu,odată cu înaintarea în vârstă,atunci când ambii ştiţi că nu sunteţi la primele relaţii,este aproape inutil să tatonaţi terenul luni întregi. Pe de altă parte,la prima tinereţe,bărbatul trebuie să cucerească femeia,să îi demonstreze că îi merită iubirea înainte de a intra în patul ei. La fel de importante sunt şi standardele tale. Crezi că este extrem de important să vă potriviţi în pat? Atunci nu ai de ce să aştepţi. Dacă,în schimb,îţi doreşti un tip tandru,înţelegător,care te respectă şi te înţelege,dă-i timp să îţi demonstreze toate astea.

Citeşte şi:5 poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră

Şi el vrea să fie refuzat

Dacă îţi este teamă că îl vei pierde dacă îl refuzi după prima întâlnire... te înşeli. Adevărul este că şi el îşi doreşte să fie refuzat. Pentru bărbaţi,sexul este ca o partidă de table câştigate în faţa unui avansat. Asta îi demonstrează că ţi-a câştigat încrederea pe drept şi că ai ajuns să îl consideri destul de bun pentru a-i oferi privilegiul de a se afla în patul lui.

Sexul este mai bun

Acest joc al seducţie (fără să faci pe inabordabila),în care tu te laşi mai greu convinsă,îl pune pe el pe jar,iar reuşita primului act sexual creşte proporţional cu timpul de aşteptare.

Citeşte şi:7 minciuni despre sex pe care bărbaţii le spun în mod frecvent

Dragoste sau sex?

Înainte de a decide cât vrei să îl fierbi,răspunde-ţi singură la întrebare. Vrei să faceţi dragoste sau sex? Sexul este pentru o singură noapte sau mai multe,dar fără obligaţii. Pentru a face dragoste ai nevoie de un om pe care să îl iubeşti şi care să te iubească. Să fii sigură pe sentimentele tale.

Când aştepţi o vreme până să te laşi convinsă,ai posibilitatea să îl analizezi mai bine,să îi vezi mai clar defectele şi calităţile. Apoi,când decizi că el este cel pe care îl vrei alături de tine,nu doar în pat,te simţi mai puternică şi ştii că şi el te respectă mai mult,pentru că nu ai fost doar încă una care i-a trecut prin pat.