Cântăreaţa a mărturisit pentru viva.ro că încă nu a fost cerută de soţie. Karmen susţine că vestea sarcinii sale a venit prea rapid şi încă sunt şocaţi. Tânăra a mărturisit doar că nunta şi botezul vor fi două evenimente separate.

Karmen face nuntă şi botez separat

”Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înţelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deşi ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aştept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el.

Nunta şi botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină şi cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În acelaşi timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri şi atunci aleg să le îmbine.

Pentru mine familia înseamnă rădăcină, pentru mine familia înseamnă locul de unde noi, ca oameni, am primit anumite principii, locul în care învăţăm să iubim, să facem primii paşi, să spunem primele vorbe. Când vorbesc despre familie, aduc în discuţie şi un loc, pentru că, pentru mine acasă este acolo unde este familia. Acasă nu înseamnă o casă, o locuinţă, ci acolo găseşti iubire, acolo unde găseşti înţelegere, acolo unde găseşti respect, sprijin, acolo unde mergi cu încredere şi ştii că eşti iubit necondiţionat şi acceptat indiferent de situaţie. Sunt mândră să spun că provin dintr-o familie unită şi, având un model atât de frumos, îmi doresc ca şi familia mea să fie una unită, una foarte greu de destrămat şi una care, indiferent de circumstanţe, nu va fi dezechilibrată. O familie care trece împreună prin bine şi rău”, a mărturisit Karmen pentru sursa citată.