Beneficiile laptelui de migdale

Spre deosebire de laptele de vacă,cel de migdale ajută procesul de digestie deoarece conţine enzime,plus că absoarbe uşor şi permite asimilarea corectă a tuturor nutrienţilor. Un pahar de lapte de migdale sau 3-4 migdale pe zi sunt echivalente cu cantitatea suficientă de calciu pe care trebuie să o includem în alimentaţia noastră zilnică.

Laptele de migdale conţine minerale şi substanţe nutritive esenţiale pentru sănătatea sistemului nervos. El este indicat în caz de anxietate,nervozitate,hiperactivitate. De asemenea,laptele are un conţinut scăzut in sodiu,dar mai mare de potasiu,aşa că este de ajutor în caz de deficienţă de potasiu.

Migdalele sunt o sursă de energie naturală foarte benefică pentru organism. O migdală conţine aproximativ 160 de calorii,în care există proteine vegetale,glucide şi lipide care au grijă de sănătatea inimii,a pielii şi a creierului.

Citeşte continuarea articolului AICI.