Leacul Lidiei Fecioru: bicarbonat şi miere

Ai nevoie doar de două ingrediente: miere şi bicarbonat.

„Bicarbonat cu miere. Amestecam în cantităţi egale. O lingură de bicarbonat, o lingură de miere. Se ia 30 de zile câte două linguriţe pe zi, una dimineaţa, una seara. Bicarbonatul ne ajută la echilibrarea pH-ului organismului nostru. Să nu uităm că multe din ciupercile pe care le avem, cancerul, care vine în urma unor ciuperci, infecţii, dezechilibre... ne trezim cu o celulă care a luat-o razna. Niciodată să nu mergem pe principiul că a mâncat carne sau a fumat ţigară şi a făcut cancer. Totul vine pe o hiperaciditate a organismului nostru. Bicarbonatul îl putea lua chiar şi fără miere, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Multe din problemele noastre vor dispărea”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Citeşte şi: Lidia Fecioru dezvăluie ce trebuie să ai mereu în portofel: "E important pentru bunăstare”

Cine nu are voie să consume leacul Lidiei Fecioru

Cei care suferă de diabet nu au voie să îl urmeze. În cel mai rău caz, să consume doar bicarbonat. Acesta este extrem de benefic şi pentru cei care suferă de ulcer. După o lună de tratament, se poate face pauză timp de 2 – 3 luni, apoi se reia.

Lidia Fecioru susţine că ţine mereu în torpedoul maşinii un pliculeţ de bicarbonat de sodiu. În urmă cu mulţi ani, l-a ajutat pe fiul său să scape de sughiţ tot cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Citeşte şi: Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorinţelor. Aşa a reuşit să îşi schimbe viaţa în bine