Beneficiile laptelui de orez

Laptele de orez conţine inozitol care ajută la o creştere sănătoasă a celulelor şi încurajează fluxul de sânge. În plus,ajută la reducerea aspectului de pori mari şi dă feţei un aspect mai curat.

Îndepărtează petele cauzate de soare sau schimbările hormonale. Acesta acţionează ca un astringent natural. este bogat în vitamina B3 şi are un efect de albire asupra pielii.  
Pentru persoanele care suferă de o afecţiune a pielii cunoscut sub numele de rozacee,lapte de orez este o alegere excelentă pentru a calma pielea iritată şi a reduce roşeaţa.

Reţetă de toner pe bază de lapte de orez
Ai nevoie de

-un recipient cu capac
-o jumătate de cană de orez,organic
-o cană de apă distilată
-o strecurătoare

Mod de preparare

Combină orezul şi apa în recipient şi lasă-l să stea peste noapte,acoperit. A doua zi,tot ce trebuie este să separi prin strecurătoare lichidul,de orez.

Un alt mod de a pregăti această toner mai repede este să fierbi orezul în apă,apoi strecoară lichidul. Acest lapte de orez te va ţine 1-2 săptămâni.

Pentru a aplica tonerul doar udă un burete în laptele de orez şi aplică-l pe faţă şi gât. Acesta va oferi beneficii de durată pentru piele şi vei observa că este mai strălucitoare,luminoasă şi fără sebum.  

Este benefic şi pentru păr

Acest toner poate fi aplicat şi pe păr. Oamenii care l-au încercat spun că îi oferă părului o strălucire unică. Aplică-l după şamponare şi lasă-l 5 minute înainte de a clăti.

Nu uita că trebuie să cureţi bine faţa în fiecare zi şi să elimini tot machiajul. În plus,trebuie să exfoliaţi pielea în mod regulat pentru a elimina celulele moarte ale pielii şi a impurităţilor care pot afecta starea de sănătate a pielii.

Credit foto:www.steptohealth.com