Berbec

Nativul Berbec nu suportă oamenii care sunt leneşi. El este obişnuit ca lucrurile să fie făcute cu rapiditate şi multă muncă, aşa că nu va fi încântat să cunoască o persoană a cărui ritm este depăşit chiar şi de un melc.

Taur

Mereu precaut, nativul Taur detestă cel mai tare să fie luat prin surprindere sau să facă schimbări bruşte. Nu îi plac surprizele de niciun fel şi nici nu se poate adapta schimbărilor. Este o fire statornică şi greu de convins.

Gemeni

Dacă nu vrei să îl enervezi pe nativul Gemeni, atunci nu îi spune să tacă, căci asta urăşte el cel mai mult. Fire sociabilă şi prietenoasă, el adoră să fie în centrul atenţiei şi să îşi pună în valoare talentul oratoric.

Rac

Fire sensibilă, nativul Rac detestă critica, aşa că nu începe să îl cerţi, să îl analizezi şi să îi scoţi în evidenţă defectele, căci te va scoate de la inima lui. Când este criticat, nu numai că face un pas înapoi, dar îşi schimbă sentimentele.

Leu

Dacă vrei să nu nimereşti în mijlocul unui scandal, încearcă să stai cât mai departe de nativul Leu când este în public. Nu suportă ca cineva să îi ia strălucirea sau să îl contrazică, aşa că mai bine te prefaci că nu îi acorzi atenţie.

Fecioară

Calculată şi extrem de analitică, Fecioara are nevoie de linişte, pentru a-şi pune în ordine gândurile şi ideile. Aşa că nu cumva să îi strici liniştea cu tot felul de zgomote, căci nu vei mai şti cum să fugi din calea ei.

Balanţă

Calmă şi diplomată, Balanţa nu tolerează persoanele nepoliticoase şi agresive verbal, aşa că evită, pe cât posibil, certurile. Este o fire căreia nu îi plac conflictele, de aceea nici nu se implică.

Scorpion

Nativului Scorpion nu îi plac mincinoşii, iar el este o persoană destul de sceptică în general. Nu numai că nu îi plac, dar îi detestă la maximum. Nu suportă să fie minţit, însă când acest lucru se întâmplă, are tendinţa să se răzbune înzecit.

Săgetător

Nu poţi să îi spui unui nativ Săgetător să se calmeze, căci va deveni şi mai agitat. El are o personalitate puternică, vorbeşte mult şi are calitatea de a deschide toate uşile. De aceea, nu poţi să îi spui să ia lucrurile cu răbdare, căci va deveni şi mai preocupat.

Capricorn

Nativul Capricorn detestă de-a dreptul să te îndoieşti de el. Simbol al adevărului şi al dreptăţii, acesta nu suportă să îi spui că nu îl crezi pe cuvânt sau să îi arăţi că ai dubii în privinţa sa. Mai degrabă te prefaci că îl crezi decât să îi strici starea de spirit.

Vărsător

Idealist şi vizionar, nativul Vărsător vrea să fie altfel faţă de toţi ceilalţi. Trăieşte într-o altă lume, la un alt nivel, superior bineînţeles, aşa că nu va suporta şi nu va accepta niciodată să îi spui că gândirea sa este greşită sau că s-a înşelat.

Peşti

Din moment ce i-ai promis ceva nativului Peşti, eşti nevoit să te ţii de cuvânt. Acesta urăşte cel mai tare să nu îţi respecţi promisiunea şi, chiar dacă pare inofensiv, te poţi trezi lângă tine cu o persoană dornică să îţi dea o lecţie.

Sursă foto: www.naukrinama.com