Iată de ce trebuie apreciată o mamă de către copilul ei şi de cei din jur:

O mamă oferă siguranţă şi linişte copilului ei

Indiferent de ce se întâmplă, o mamă este mereu alături de copilul ei. O îmbrăţişare caldă a mamei este suficientă pentru a ameliora orice durere. În plus, mama este întotdeauna lângă tine pentru a te mângâia şi proteja.

O mamă se asigură mereu că copilul ei a mâncat

Şi pe tine te-a întrebat de nenumărate ori mama ta dacă ai mâncat, nu-i aşa? Nimănui nu îi pasă mai mult de alimentaţia ta decât mamei. Ea este mereu acolo pentru a-ţi aminti că trebuie să mănânci. Chiar şi în cazul unui copil pretenţios la mâncare, ea găseşte o soluţie.

O mamă spune ce este bine şi ce este rău

Când vine vorba de predarea părţii morale a vieţii, rolul mamei este de o importanţă capitală. Învaţă copilul ce este bine şi ce este greşit. Ea îţi arată dragoste, compasiune şi bunătate, calităţi care trebuie să se regăsească şi la tine.

O mamă este alături când este bolnavă

Când eşti bolnavă sau nu te simţi bine, mama ta nu este liniştită. Ea este una dintre singurele persoane care-ţi arată devotament faţă de tine. Dragostea mamei este cu siguranţă uimitoare în astfel de momente.

O mamă ţine cont de decizii luate de copil

Un alt lucru special pe care numai o mamă îl face este că îţi respectă deciziile. Ei îi pasă de tine în diferite moduri, fie că te îmbrăţişează şi te face să zâmbeşti, fie te ajută moral sau financiar.

Dragostea mamei este frumoasă şi uimitoare. Adu-ţi aminte de aceste lucruri de fiecare dată când eşti departe de ea. Mulţumeşte-i pentru că este mama ta, că există în viaţa ta, că este alături de tine de fiecare dată.

Credit foto: www.lifealth.com