Totodată,este adevărat că atunci când există o diferenţă de gândire între cei doi parteneri,conflictul este inevitabil. Dar,dacă tu treci peste aceste conflicte cu calm,dar ele încă sunt prezente,nu trebuie să mai continui această relaţie.

O relaţie trebuie să fie deschisă,unde partenerii se înţeleg,comunică şi discută orice problemă ar exista. Dar,câteodată,femeile devin oarbe la greşelile partenerului şi aceste defecte devin mai mari în viitor.

Poate că treci peste ele deoarece nu vrei să-l piezi. Dar există o limitare a nivelului de toleranţă. Îţi imaginezi ce vei face atunci? Prin urmare,este foarte important să ştii ce nu trebuie să tolerezi într-o relaţie.

Există mai multe lucruri pe care nu trebuie să le tolerezi. Sensul subliniat a acestor lucruri este că,dacă există ceva ce se numeşte respect,ar trebui să protesteze. În cazul în care partenerul te respectă,nu va mai repeta greşeala. La fel se întâmplă şi dacă tu greşeşti. El va înţelege şi nu vei mai repeta. Dacă nu,atunci trebuie să luaţi o decizie în ce priveşte relaţia.

Iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le tolerezi într-o relaţie:

1. Violenţa

Atunci când a început să apară violenţa,nu trebuie să te mai gândeşti,deoarece între voi nu mai există nimic. Violenţa nu poate fi tolerată,indiferent dacă este vorba de un bărbat sau o femeie.  Nu numai asta,dar trebuie luate măsuri pentru a nu fi distrusă şi viaţa altei femei.

2. Abuzul emoţional sau verbal

Ce nu trebuie să tolerezi într-o relaţie? Violenţa fizică lasă semne pe corp,în timp ce peste abuzul emoţional treci mai greu,chiar dacă nu sunt semne vizibile. Probabil nu ne dăm seama,dar ne confruntăm zilnic cu el şi nu reuşim să-l recunoaştem.

3. Infidelitate

Încrederea este unul dintre cei mai importanţi pioni ai oricărei relaţii. În cazul în care te-a înşelat o dată,este dificil să trăieşti cu îndoieli. Ce crede persoana care te-a înşelat? În plus,nu există nicio garanţia că nu o va face din nou când are ocazia.

4. Agresiunea verbală

Multă lume ignoră. Acum este normal ca în timpul unei discuţii să-ţi pierzi calmul şi răbdarea. Dar,strigătele,jignirea,comentariile răutăcioase,etc,sunt cu adevărat dureroase. Cu siguranţă,este lucrul pe care nu trebuie să-l tolerezi într-o relaţie.

5. Minciuna

Când vorbim despre lucruri pe care nu trebuie să le tolerezi într-o relaţie,minciuna este considerată cea mai importantă. Nu considera minciunile albe precum ”arăţi minunat în această rochie” minciună. Dar,în cazul în care partenerul îţi ascunde starea financiară,detalii legate de sănătatea mentală sau fizică,mediul familial,atunci trebuie să iei o decizie.

Credit foto:www.boldsky.com