Ochii

Contactul cu o persoană se face prin ochi şi,prin urmare,ei sunt trăsătura pe care o observă prima dată un bărbat. Se spune că în ochi poate fi citită povestea persoanei şi doar uitându-te în ei,poţi afla mai multe despre personalitatea femeii.

Zâmbetul

A doua trăsătură care atrage atenţia bărbaţilor este zâmbetul. O femeie care zâmbeşte îl încântă pe  bărbat şi îl atrage foarte mult,având puterea să-l facă să se îndrăgostească de ea.

Citeşte şi:Acestea sunt lucrurile din ţinuta unui bărbat care înnebunesc orice femeie!

Păru  l

O femeie conştientă de frumuseţea ei va avea mereu grijă de părul ei,deoarece ştie că bărbaţii iubesc femeileîngrijite. În plus,studiile arată că bărbaţii îşi doresc ca femeile din viaţa lor să aibă părul strălucitor şi să miroase frumos.

Picioarele

Nu este secret faptul că bărbaţii sunt fascinaţi de picioarele femeilor. Studiile arată că bărbaţii sunt atraşi de femeile care au picoarele mai lungi (nici subţiri,nici plinuţe) decât cele obişnuite.

Sânii

Este eronat faptul că bărbaţii se uită prima dată la sânii femeilor. Prima dată se uită la ochi,apoi la zâmbet. Sânii sunt un simbol al fertilităţii şi,potrivit studiilor,bărbaţii se vor uita la sânii femeilor chiar dacă încearcă să se controleze,deoarece este o tendinţă normală şi este controlată prin simţuri.

Citeşte şi:Vrei să fii o femeie de succes? Ţine cont de aceste secrete!

  

Îmbrăcămintea

  

După toate caracteristicile de mai sus vine rândul îmbrăcămintei. Aşadar,dacă vrei să impresionezi un bărbat,o poţi face şi într-o ţinută foarte elegantă,dar şi într-una casual. Totul depinde de preferinţele lui.

Credit foto:www.womansday.com