Este extrem de important să foloseşti produsul potrivit şi să-l aplici corect pe faţă, pentru a evita ca ridurile să fie vizibile. Iată ce trebuie să faci pentru a ascunde adevărata vârstă.

Exfoliere

Este foarte important să îndepărtezi celulele moarte ale pielii, deoarece machiajul nu se va întinde aşa cum trebuie. Exfolierea redă tegumentului strălucire şi, de asemenea, stimulează producţia de colagen – este proteina care menţine pielea fermă şi elastică.

Hidratează pielea

Odată cu trecerea timpului, pielea îşi pierde umiditatea şi este nevoie de o hidratare suplimentară. Fă-ţi un obicei din a bea zilnic cel puţin doi litri de apă. În plus, foloseşte creme hidratante după ce te demachiezi. Ridurile sunt mult mai vizibile la oamenii care au pielea uscată. Dacă ai tenul uscat, începe să aplici zilnic creme hidratante şi un ser pe bază de acid hialuronic.

Aplică un primer pe bază de silicon

Primerul este o bază pentru machiaj, care acoperă perfect liniile fine şi ridurile. Cel mai bun mod prin care aplici primerul este cu degetele. Pune o picătură de primer în principalele zone ale feţei: frunte, nas, obraji, bărbie. Întinde crema pe întreaga suprafaţă, uniform.

Aplică un fond de ten cu textură cremoasă

Alege un fond de ten care are o textură cremoasă, deoarece se întinde mult mai bine pe piele şi acoperă liniile fine şi ridurile, insistând asupra zonelor din jurul ochilor şi buzelor.

Foloseşte un corector

Corectorul ascunde imperfecţiuni ca cearcăne sau pete de pe faţă. Întinde-l bine pe suprafaţa feţei, pentru ca el să se întrepătrundă cu fondul de ten şi să nu fie observabil.

Concentrează-te pe zona ochilor

Primele riduri apar în zona ochilor, o ştim prea bine. Foloseşte un creion de ochi lichid şi un fard de pleoape gliter. Alege întotdeauna nuanţe naturale şi luminoase!

Alege să te menţii frumoasă şi tânără!

Credit foto: www.beautybargainista.com