Sutienul cu burete nu mai este o soluţie,nici operaţiile estetice foarte costisitoare şi care,pe deasupra,îţi pot pune şi sănătatea în pericol. Poţi avea sâni mai fermi chiar şi cu o măsură mai mare dacă respecţi câteva reguli simple. Pentru asta nu este nevoie de nicio operaţie sau de vreo cremă miraculoasă. Secretul constă în consumarea unor alimente,exerciţiile speciale şi masaj care vor stimula creşterea sânilor.

Consumă cât mai mult mărar

Cu siguranţă ai auzit măcar odată despre proprietăţile miraculoase ale mărarului asupra sănătăţii. După mai multe studii,nutriţioniştii au ajuns la concluzia că o cură cu pulbere sau cu tinctură din seminţe de mărar,urmată timp de 20 de zile,favorizează creşterea sânilor,pe care-i remodelează şi cărora le accentuează fermitatea.

Frunzele de mărar conţin mici cantităţi de estrogen. Hormonul încetineşte procesul de îmbătrânire,face pielea frumoasă,ajută la creşterea naturală şi armonioasă a sânilor,reglează ciclul menstrual şi estompează simptomele menopauzei. Aşadar,primul pas este să te apuci serios de mâncat mărar,de câte ori vei avea ocazia,iar rezulatatele nu vor întârzia să apară.

Citeşte continuarea articolului pe clicksanatate.ro.