BERBEC

Sfârşitul anului 2018 va fi unul financiar excelent pentru nativul berbec care va avea succes în toate colaborările financiare astfel că nici banii nu le va lipsi. Cu toate acestea, este recomandat că berbecii să îşi cheltuiască cu înţelepciune banii şi să pună deoparte şi pentru alte investiţii. Pentru luna decembrie, berbecii vor avea nenumărate şanse de a evolua pe plan profesional, însă este nevoie de puţîn efort depus şi angajament.


TAUR

Sârşitul anului 2018 va fi unul benefic pentru Tauri din punct de vedere profesional şi financiar. Va există un anumit nivel de stres, însă nativii acestei zodii vor trebui să se înveţe să nu se lase doborâţi de negativism. Stresul va fi o ameninţare până în luna august.


GEMENI

Nativii zodiei Gemeni se pot bucură: se anunţă un sfârşit de an bun în ceea ce priveşte carieră. Ei trebuie să aibă grijă la relaţia cu superiori. Nu este exlus că luna viitoare, Gemenii să simtă nevoia de schimbare.dragostea va avea suişuri şi coburasuri în luna decembrie. Spre exemplu, e posibil să va simţiţi singuri, sau să observaţi că relaţiile stagnează. În primăvara anului viitor, lucrurile vor merge mai bine.


LEU

Începutul lunii noiembrie ar putea aduce ceva probleme nativilor din zodia Leu. Deşi veniturile leului se vor mari, vor fi şi perioade în care vor simţi că banii nu le ajung. Leii trebuie să înveţe să economisească. A două parte a lunii noiembrie va fi prielnică pentru a bate palmă în cazul unor afaceri.


FECIOARA

Fecioarele vor avea parte de noroc la începutul lunii noiembrie. Există posibilitatea de a promova la locul de muncă sau a primi o mărime de salariu. Şi o schimbare de carieră este bine venită, căci nu va fi făcută în zadar. Roadele se vor cunoaşte spre sfârşitul anului.


BALANŢĂ

Balanţele vor reuşi să pună totul în echilibru. Carieră va fi pe primul loc, alături de familie, însă nimeni nu se va simţi neglijat, iar locul de muncă promite satisfacţii pe parcursul ultimelor două luni din an, în special după luna noiembrie.


SCORPION 

Scorpionii vor avea parte de un sfârşit de an imprevizibil, deci este recomandată prudenţă la orice pas. Împrumuturile ar trebui evitate în primele luni ale anului viitor, iar spre sfârşitul anului acesta se anunţă anumite câştiguri. Nativii care îţi asumă riscuri la momentul potrivit pot beneficia de o mărire de salariu sau alte surse de venit destul de avantajoase.

 

SĂGETĂTOR

Banii şi carieră pentru aceşti nativi nu îşi găsesc un echilibru la sfârşitul acestui an. Trebuie să existe nişte sacrificii. Carieră dorită nu aduce un venit substanţial, iar ceea ce aduce mulţi bani nu este meseria dorită de Sagetatori. Decizia trebuie cântărită cu mare atenţie!


CAPRICORN

Capricornii trebuie să îşi asume mai multă responsabilitate la finalul acestui an. Locul de muncă nu este o simplă joacă, iar nativii ar trebui să îşi dea mai mult interes. În plus, doar dedicându-se muncii vor putea beneficia de câştiguri pe măsură. 


VĂRSĂTOR

În general, carieră vine pe primul loc pentru aceşti nativi, însă la final de an, situaţia se va echilibra. Familia va urcă pe primul loc, iar carieră abia pe locul doi, căci, în sfârşit, Vărsătorii vor fi lmultumiti de veniturile lor.


PEŞTI

Pentru peşti, finalul lui 2018 nu se anunţă probleme, mai ales că astrele le sunt favorabile că să găsească un serviciu mai bine plătit. E posibil însă că Peştii să cheltuiască mai mult decât era prevăzut, pentru concediu ori pentru renovări ale casei.


Sursă: kfetele.ro