Eliminarea lui Mario Fresh de la Exatlon Romania, producţie Kanal D, a fost emoţionantă. Colegii lui de la Faimoşii au plâns după ce au aflat că Mario Fresh a fost eliminat de la Exatlon România. Tânărul, care a recunoscut că organismul lui nu mai face faţă competiţiei, a plâns şi el.

Mario Fresh, eliminat de la Exatlon România

„Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 şi îmi spunea că 2019 va veni cu nişte suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon. Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunaţi cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului. Nu mă aşteptam să pot face faţă”, a spus Mario Fresh la final.

Mario Fresh i-a mulţumit lui Costin Gheorghe

”Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita şi prietenii să nu fie dezamăgiţi de mine pentru că ştiu că am dat tot ceea ce am putut. Am atâtea gânduri de pus pe foaie încât probabil mă voi închide în studio şi voi face foarte multă muzică. Pregătiţi-vă de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au copleşit emoţiile. E ultima oară pe podiumul ăsta, în Dominicană şi vă mulţumesc tuturor”, a încheiat Mario Fresh.