Coaja de banană

Datorită conţinutul ridicat de vitamine şi proteine,coaja de banană poate face minuni atunci când este aplicată pe piele. În plus,tratează mai multe neplăceri dermatolgice. Spală-te pe faţă,ia o coajă de banană şi fricţionează întreaga suprafaţă a feţei cu partea din interior. Repetă tratamentul de două ori pe zi.

Citeşte şi:Măşti uimitoare cu castravete pentru orice tip de ten

Coaja de rodie

Conţine proprietăţi exfoliante naturale,care ajută la echilibrarea valorii pH-ului pielii şi la eliminarea cu uşurinţă a celulelor moarte. În plus,micşorează dimensiunea porilor dilataţi. Pune la uscat nişte coji de rodii. Pisează-le până devin o pulbere,pe care-o amesteci cu două linguri de iaurt şi cu una de suc de lămâie. Aplică pasta obţinută pe faţa spălată şi las-o să acţioneze 30 de minute. Clăteşte cu apă călduţă.

Coaja de portocală

Cea bio poate fi folosită în exfolierea pielii. Ea poate fi utilizată în măştile faciale tot sub formă de pulbere,pe care-o amesteci cu două linguri de iaurt sau de lapte. Masează pielea cu pasta obţinută şi apoi las-o să acţioneze 20 de minute. Clăteşte cu apă călduţă. După mai multe aplicări,pielea îşi va recăpăta fermitatea şi elasticitatea.

Citeşte şi:5 greşeli care îţi afectează pielea în timpul duşului

Coaja de papaiaAjută la stimularea producţiei de colagen şi de elastină din piele. Ia nişte coji de papaia şi pisează-le până devin pastă,şi amestec-o cu gel de aloe vera extras dintr-o frunză. Aplică amestecul obţinut pe faţă. După 25 de minute,clăteşte cu apă călduţă.