Măşti pentru tonifierea sânilor

1. Masca cu cereale oferă elasticitate pielii din zona sânilor,o hidratează şi o tonifică. Toarnă un pahar cu apă clocotită peste 2 linguri de cereale. Lasă să se înmoaie 20 de minute,aplică pe zona sânilor. Când compoziţia s-a uscat,clăteşte-te cu apă caldă.

2. O altă mască ideală pentru fermitatea sânilor este compusă din sucul de la 1 lămâie şi 2 albuşuri. Amestecă ingredientele şi aplică-le pe sâni. Lasă să acţioneze 20 de minute,apoi clăteşte cu apă caldă. Evită să aplici masca pe sfârcuri.

Măşti pentru mărirea sânilor

1. Amestecă 1 lingură de suc proaspăt de aloe cu 10 picături de tinctură de hamei,4 picături de ulei esenţial de geranium şi 4 picături de ulei esenţial de lămâie. Masca se aplică pe sâni de 2 ori pe zi şi se păstrează la frigider.

2. Amestecă 1 lingură de unt moale cu 1 lingură de măr ras şi 1 jumătate de lingură cu miere. Aplică masca pe sâni prin masaj circular,las-o să acţioneze 20 de minute,apoi clăteşte cu apă caldă.

Măşti pentru întărirea sânilor

1. Amestecă pulbere de alge marine cu ulei de măsline sau cu smântână şi aplică masca pe sâni,cu excepţia zonei sfârcurilor. Lasă masca să acţioneze 20 de minute,apoi clăteşte cu apă caldă.

2. Ai nevoie de 3 linguri cu smântână pe care să le amesteci cu 2 gălbenuşuri şi 1 lingură de suc proaspăt de lămâie. Prin masaj,aplică masca pe sâni şi las-o să acţioneze 25 de minute.

3. Diluează în apă 3 linguri de argilă şi aplică amestecul cremos pe zona sânilor. În această mască mai poţi adăuga 2 linguri cu miere.


Citeşte şi:

Măreşte-ţi sânii,în mod natural

Află 5 lucruri noi despre sănătatea sânilor tăi!