La fiecare apariţie este 'vânată' de paparazzi. Aşa s-a întâmplat şi ultima dată. Meghan Markle a purtat la evenimentul dedicat centenarului Forţelor Aeriene Regale o rochie neagră, simplă, care a fost pe placul tuturor.

Este pentru prima dată când Ducesa de Sussex a preferat să se îmbrace în negru, ea optând până acum doar pentru culorile vii. Mai mult de atât, Meghan Markle a stat la balconul Palatului Buckingham alături de Regină, cu ocazia Trooping the Colour.

Meghan Markle a strălucit într-o rochie neagră Dior!


Meghan Markle este fană înrăită a decolteurilor bărcuţă, dar şi a tradiţionalei pălării pe care este nevoită să o poarte la evenimente oficiale.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Capela Castelului Windsor şi la care au participat aproximativ 600 de invitaţi.

Meghan Markle a luat ochii tuturor şi la botezul Prinţului Louis

Chiar dacă nu s-au numărat printre naşii Prinţului Louis, Meghan Markle şi Prinţul Harry, unchiul şi mătuşa micuţului, au captat atenţia tuturor la sosirea la Capela Regală a Palatului St. James. Meghan Markle a fost o apariţie răvăşitoare la botezul Prinţului Louis, iar superbul outfit de culoare oliv a scos-o pe soţia Prinţului Harry din anonimatul previzibil în care o aruncaseră ţinutele nude.