Producătorii serialului Suits vor să filmeze o scenă de 2 minute cu Meghan Markle. Pentru ca ducesa de Sussex să accepte, reţeaua gigant NBC Universal (care finanţează serialul) va plăti o donaţie de mai multe milioane de dolari către o organizaţie caritabilă.

Oferta a fost făcută după ce s-a aflat că Meghan Markle este plătită, în continuare, de uniunea actorilor din care face parte în SUA. NBC Universal vrea să difuzeze o secvenţă de două minute, filmată în Marea Britanie, cu Ducesa de Sussex. Evident, doar dacă aceasta acceptă să apară din nou în serial.

Meghan Markle ar putea reveni în serialul Suits

„Filmările ar putea dura jumătate de zi sau mai puţin de atât. Nu am primit nici un răspuns, dar negocierile se vor deschide, cel mai probabil, în viitorul apropiat. Am auzit că se vorbea despre sume mari – două până la şase milioane de dolari, ceea ce sună mult – dar ar fi una dintre cele mai mari reuşite din marketing din istoria televiziunii”, a declarat o sursă din cadrul televiziunii americane, potrivit Mirror.

Serialul Suits este deţinut de NBC şi difuzat de canalul USA. Fanii speră ca Meghan Markle să se întoarcă în producţie pentru mai multe episoade. Dar protocolul regal îi interzice asta. Ultima ei apariţie a fost pe 25 aprilie 2018, cu 24 de zile înainte de nunta regală.

În ultimul episod în care apare Meghan, Rachel Zane (personajul interpretat de Meghan) se căsătoreşte cu Mike Ross (Patrick J. Adams). Sursa mai adaugă că ar putea fi creată o poveste separată, în care Rachel şi Mike duc o nouă viaţă.

Cu toate astea, înainte de nuntă, Meghan Markle a declarat public că nu va mai juca niciodată rolul lui Rachel Zane din Suits.