Pentru că popularitatea lui Meghan Markle scade grav, de la o zi la alta, Prinţul Harry e disperat. L-a rugat pe tatăl lui, Prinţul Charles, singurul care o place pe Meghan Markle, să îi ajute soţia. Prinţul Harry vrea să oprească toate zvonurile care circulă despre soţia lui.

Meghan Markle a devenit, la începutul anului şi imediat după nuntă, cel mai iubit membru al familiei regale. Popularitatea ei a atins cote alarmante în scurt timp. Din cauza regulilor încălcate şi a modului oribil în care se poartă cu angajaţii ei, Meghan şi-a pierdut mulţi fani.

Meghan Markle îşi pierde popularitatea

Imaginea ei e compromisă şi familia regală britanică a ajuns de râsul multor oameni. Scandalul a pornit de la faptul că Prinţul Harry şi Meghan au decis să se mute de la palatul Kensington. Gurile rele au pus mutarea pe faptul că cele două cumnate nu se înţeleg.

„Printul Harry şi-a rugat tatăl să intervină şi să-l ajute să restabilizeze popularitatea scăzute a soţiei sale. Marea problemă este, desigur, cearta cu cumnata ei, Kate Middleton, care se intensifică pe zi ce trece, deşi în ziua de Crăciun au apărut împreună în public, încercând să pară prietene. Charles a insistat că Harry şi cu Meghan ar trebui să-şi construiască o relaţie mai bună cu Kate”, a declarat o sursă apropiată cuplului exclusiv pentru Radar Online.

Prinţul Harry a decis să plece de la palat, nu Meghan

Potrivit revistei Inquisitr, Harry este disperat să remedieze situaţia. Se pare că el este cel care a vrut să se mute de lângă Prinţul William şi Kate, dar acum Meghan Markle are de suferit. Pentru că va deveni tătic în curând, Prinţul Harry îşi doreşte o pauză de la viaţa regală şi îndatoririle pe care le are.

Acesta a explicat că mutarea nu are nicio legătură cu certurile dintre Meghan şi Kate sau cu faptul că relaţie dintre el şi William s-a răcit. În plus, pe lângă mutarea de la palat, toate regulile protocolului regal pe care Meghan Markle le-a încălcat în mod constant i-au afectat imaginea.

Ingrid Seward, redactorul-şef al revistei „Majesty”, a mărturisit la Fox News că nu crede că mutarea are vreo legătură cu faptul că el şi Meghan nu se mai înţeleg cu William şi Kate.

„Palatul Kensington este o enclavă uriaşă. Este ca un sat şi Harry tot timpul s-a simţit foarte restrictiv acolo. El vrea să fie departe de palat şi de membrii familiei regale. Probabil că nu se mai înţelege aşa bine cu fratele lui, dar aşa se mai întâmplă într-o familie”, a spus aceasta.