Adina Alberts, chirurg estetician, a analizat chipul lui Meghan Markle. Aceasta susţine ca ducesa de Sussex are o singură intervenţie estetică la nivelul feţei. Şi anume nasul ei! Adina Alberts sustine că nasul vedetei a fost operat. Cu toate astea, restul chipului este neatins.

Meghan Markle are 37 de ani si o frumuseţe naturală aparte. Vedeta nu are alte intervenţii ca botox în frunte, la ochi sau cearcăne. Nici măcar acid hialuronic în buze. Singura ei intervenţie estetică este la nivelul nasului, după cum susţine specialistul.


"De ce nu sunt pistruii frumoşi? Mi se pare foarte frumos ce s-a întâmplat: din actriţă la Hollywood a ajuns prinţesă la Casa Regala a Marii Britanii. Este naturală, cu o singură excepţie: nasul. Se vede că este lucrat. Nu poate să fie un nas din... şi mama ei are o conformaţie atipică pentru o persoană de culoare. Eu cred ca are nasul lucrat.

Pentru cariera ei, avea nevoie de un look atipic. Are 37 de ani, dar nu cred că are alte modificări la nivelul feţei. Nu văd corecţii pe faţa ei. Are câteva liniuţe pe frunte, dovadă că nu face botox. Nici la ochi, nici la cearcăne.


E totul armonios, natural, frumos. Eu nu înţeleg de ce pistruii nu sunt consideraţi frumoşi. Nu înseamnă bătrâneţe, urât sau boală. Fac parte din naturaleţea unui clip. Pur şi simplu apar vara de la soare", a mărturisit esteticianul Adina Alberts pentru viva.ro.