n caz că ulima lună a fost pentru tine mai agitată ca de obicei,nu trebuie să-ţi faci griji,lucrurile revin la normal iar sprbătorile vor fi un succes. Mercur,planeta organizării şi a comunicării îşi încheie parcursul retrogradşi de azi,13 Decembrie,începe să meargă din nou înainte,aducând cu sine claritate,normalitate şi calm.

Pe măsură ce înaintează,îţi vei da seama că toate lucrurile pentru care ţi-ai făcut până acum probleme,sunt de fapt mai uşor de rezolvat decât ai crezut. Succese neaşteptate sunt... de aşteptat în această perioadă,iar problemele mari se vor rezolva aproape de la sine. În plus,influenţa imprevizibilului Uranusne îndeamnă să fim deschise în faţa schimbărilor,care au şanse să ducă la rezultate pozitive.

După cum spun buddhiştii,este foarte important pentru sănptatea mentală să-ţi păstrezi optimismul. Aşa că,dacă ati trecut cu bine peste prima jumatate a lui Decembrie,restul lunii va fi floare la ureche pentru tine.

Meditaţia şi scrisul în jurnale sunt utile pentru a-ţi menţine concentrarea în această perioadă. Lunaîn Leute ajută cu vibraţii pozitive,fiind alături de tine pentru ca deciziile pe care le iei să fie in acord atât cu inima,cât şi cu psihicul tău. Mişcarea de înaintare a lui Mercurte ajută să îţi menţii echilibrul pe tot parcursul sărbătorilor pentru a te putea bucura cât mai mult de timpul petrecut alături de cei dragi.