Omarosa Manigault Newman, fost consilier la Casa Albă, a declarat că prima doamnă aşteptă cu nerăbdare ca Donald Trump să îşi încheie mandatul, ca apoi să poată divorţa. 

În cartea “Unhinged” (Dezechilibrat), ce va apărea curând, aceasta susţine că Melania a avut de-a lungul timpului câteva "răzvrătiri" vestimentare, în încercarea de a-l “pedepsi” pe Donald Trump. 

Fosta concurentă în show-ul “The Apprentice” a dat ca exemplu două ţinute ale primei doamne: o cămaşă roz bombon, pe care Melania a putat-o la scurt timp după izbucnirea scandalului legat de starleta Playboy cu care Trump ar fi avut o relaţie extraconjugală, şi o jachetă pe care era scris: “Chiar nu-mi pasă. Ţie?”.

“Luate în ansamblu, toate ieşirile vestimentare ale primei doamne au avut acelaşi scop: acela de a-l pedepsi pe soţiul ei”, scrie Omarosa în noua ei carte.

Mai mult decât atât, aceasta susţine că Melania abia aşteaptă ca Donald Trump să părăsească Biroul Oval pentru a putea divorţa de el, notează Newsweek.  “În opinia mea, Melania numără secundele până când va putea divorţa de el”, a adăugat ea.   

 În această carte, Omarosa îl descrie pe Trump ca fiind instabil, egocentric, misogin, nesigur şi bigot. Ea susţine şi că există înregistrări cu Donald Trump folosind cuvinte rasiste şi că l-a văzut comportându-se “ca un câine scăpat din lesă” la numeroase evenimente la care a participat alături de soţia sa Melania.