Triunghiul Bermudelor este o zonă triunghiulară ca formă,cu cele trei colţuri localizate în Insulele Bermude,Porto Rico şi Fort Lauderdale. Există anumite speculaţii cum că în acea regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale,cum sunt:dispariţii ale unui număr mare de vase şi avioane,activităţi paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap,care au fost puse inclusiv pe seama fiinţelor extraterestre.

Cel mai mare şi vechi mister din lume se pare că a fost dezlegat!

Acestea au fost mereu un mister,pentru care până acum niciun om de ştiinţă nu a găsit vreo explicaţie. Dar,se pare că s-a ajuns în cele din urmă la o concluzie legată de ceea ce se întâmplă acolo.

”Norii ucigaşi”

Oamenii de ştiinţă care au urmărit actualizările meteorologice ale acestui loc susţin că aşa-numiţii ”nori ucigaşi” şi tiparele meteorologice ar putea să fie adevăraţii vinovaţi de dispariţiile navelor şi avioanelor.

”Aceste hexagoane sunt în eseţă bombe de aer. Sunt formate de microrafale de vânt pe direcţie verticală,care lovesc suprafaţa oceanului şi formează valuri de dimensiuni foarte mari,mai ales când acestea ajung să se ciocnească,”a declarat meteorologul Randy Cerveny.

Vântul suflă cu o viteză de 170 de mile pe oră (mph)

Acest lucru este cu adevărat interesant. Cercetătorii susţin că norii care au formă hexagonală şi care se formează în acel loc ajung la o lungime ce variază între 32-90 de kilometri. Acestea provoacă formarea de vânturi foarte puternice,care pot scufunda cu uşurinţă nave,dar duc şi la dispariţia avioanelor masive.

Norii care formează vânturile ajung aproximativ la 20-55 de mile

Aceşti nori se formează de obicei pe partea vestică a zonei care formează Triunghiul Bermudelor. Norii au o formă ciudat de liniară şi este ceva care nu este deloc comun.

Se formează valuri imense

Cu o viteză de 170 de km/h,care este egal cu Uraganul Katrina,rapoartele arată că valurile ajung la o înălţime foarte mare,aproximativ 45 de picioare înălţime.

Concluzie:  

Aşadar,în conformitate cu cele scrise mai sus,oamenii de ştiinţă acum au ajuns la o concluzie legată de marele mister din Triunghiul Bermudelor,care a fost considerat unul dintre cel mai dificil mister nerezolvat. Norii de formă hexagonală sunt,de fapt,cei care au avut legătură cu toate dispariţiile de-a lungul timpului.

Credit foto:www.efemeride.ro