Iată câteva moduri subtile de a arăta sexy:

1. Priveşte în ochi

Uneori cele mai simple sfaturi sunt cele mai bune sfaturi. Atunci când vorbeşti cu o persoană,priveşte-o în ochi,de fiecare dată mai ales dacă este un bărbat. Nu trebuie să te sfieşti şi să te uiţi în altă parte. Astfel,persoana respectivă va crede că nu îţi place ceva la faţa sa.

2. Alege o nuanţă de ruj mai închisă

Atunci când o femeie vrea să arate sexy,de obicei pun mult preţ pe haine şi machiaj. Desigur,nuanţa rujului şi machiajul ochilor te poate face să arăţi foarte diferit. Aşa că,încearcă o nuanţă de ruj mai închisă şi un machiaj smoky eye.

3. Alege poziţia corporală corectă

Atunci când un bărbat se uită la corpul tău,tu trebuie să alegi poziţia ce mai corectă. Apleacă-te în faţă sau fă ceva care să-i atragă atenţia.

4. Mişcă şoldurile atunci când mergi

Bărbaţii iubesc femeile care-şi balansează şoldurile în timp ce merg. Atenţia lor se concentrează acolo. O să reuşeşti să – i atragi atenţia mai repede decât te-ai aştepta.

5. Stai picior peste picior

Dacă vrei să-i atragi atenţia la picioarele tale,trebuie să le mişti des. Dacă stai jos,stai picior peste picior şi schimbă mereu piciorul drept peste cel stâng,şi invers.

 6. Joacă-te cu părul  

Jucatul cu părul este un truc vechi care este practicat de multe femei care vor să cucerească un bărbat. Fii subtilă prin gesturi,şi nu exagera.

 7. Alege o poziţie corporală care este sexy  

Atunci când stai drept cu spatele lipit de scaun şi cu capul drept,priveşte în faţă. Atunci când stai dreaptă impui respect.

8. Atingeţi buzele

Dacă te dai cu ruj în faţa lui,sau pur şi simplu îţi atingi buzele cu vârful degetelor,îl faci pe acesta să se gândească la sărut. Este un truc simplu care are efect.

 9. Spune-i numele  

Oricine iubeşte să-şi audă numele. Dacă vrei ca un bărbat să vadă că eşti sexy,pronunţă-i numele cât mai des în conservaţia pe care o purtaţi.

 10. Poartă îmbrăcăminte din dantelă  

Dantela într-un mod subtil este sexy. Alege să îmbraci ţinute cu mâneci din dantelă sau care are dantelă în zona decolteului. Este o modalitate de a cuceri pe cineva,făcându-l curios.