1. Carourile

Carourile clasice sunt extrem de populare. Este indicat să poţi o singură piesă vestimentară în carouri, nicidecum să le combini. Spre exemplu, poţi purta o fustă, o jachetă sau, pentru un look unitar, o rochie. Când vine vorba de culori, alege-le pe cele monocrome sau nunaţe profunde de gri, verde sau roşu.


2. Stofa Tweed

Multe femei evită acest material de teama că le îmbătrâneşte. Pentru a nu arăta prea formal, atunci când porţi o piesă din acest tip de stofă, combin-o  cu piese basic din garderobă, precum un tricou alb, jeanşi sau tenişi.

3. Pantalonii evazaţi

Pantalonii skinni sunt înlocuiţi cu cei evazaţi. În magazine vei găsi o mare varierate de astfel pantaloni: de la cei sub formă de clopot, până la cei trei sferturi sau cu tot felul de imprimeuri. Pe lângă faptul că îţi vor alungi picioarele, te vei simţi şi foarte confortabil în ei. Dacă înlocuieşti tenişii cu o pereche de pantofi cu toc, vei obţine un outfit de seară perfect.


4. Capa

Capa este un obiect vestimentar cu un aer feminin şi romantic. Este ideală pentru începutul sezonului rece pentru că este chic şi îţi va ţine şi de cald.


5. Leopard print

Dacă eşti speriată că vei arăta ciudat cu acest print, designerii recomandă o simplă eşarfă, o geantă mică sau o pereche de pantofi. Dacă eşti mai îndrăzneaţă, atunci poţi purta un palton cu leoprard print.

6. Franjurii

Nu ai nevoie de o ocazie specială să porţi franjuri. Cel puţin nu în acest sezon. Acum, acest element se găseşte în orice piesă.

7. Fustele midi

Fustele midi se potrivesc tututror femeilor, indiferent de siluetă, însă este important să alegi p lungime potrivită pentru tine. Poţi purta acest tip de fustă cu botine. Nu uita nici de culorile metalizate. Şi ele sunt în tendinţe toamna aceasta.


8. Hainele supradimensionate

Gecile oversized sunt practice şi confortabile. Acest tip de îmbrăcăminte se potriveşte perfect cu blugi şi fuste deoarce contrastul e mare, iar picioarele ies frumos în evidenţă.


9. Rochiile din piele

Aunci când alegi să porţi o rochie din piele, joacă-te cu culorile şi cu formele care ţi se potrivesc cel mai bine. Nu le ignora pe cele cu broderie: arată deosebit şi nu mai ai nevoie de niciun accesoriu. Echilibează ţinuta cu cizme, adidaşi sau chiar pantofi cu toc înalt.


10. Puloverele colorate

Când vine vorba despre a te diferenţia de cei din jur, un pulover colorat îţi vine în ajutor. Poţi opta şi pentru unul cu o mărime mai mare, dacă tot se poartă hainele supradimensionate. Arată minunat cu o fustă scurtă. Sursă: brightside.me