Iată cum îţi va merge în dragoste sau cum te vei poziţiona la capitolul finanţe în ultimele luni din acest an.


Nativii Berbec vor fi mult încercaţi pe plan sentimental. Cei care se află într-o relaţie vor avea parte de conflicte până la epuizare. Dacă nu au calitatea şi capacitatea de a aplana discuţiile în contradictoriu cu partenerul, şansele de a semna actele de divorţ sunt foarte mari.


Venus, planeta care guvernează Balanţa, va retrograda în casa banilor, ceea ce înseamnă că nativii nu trebuie să aibă mari aşteptări în sectorul financiar. Este foarte probabil că cei născuţi sub semnul Balanţei să piardă nişte bunuri materiale, posibil în urma unui proces, sau să piardă nişte bani în urmă unor investiţii dezavantajoase. 


Anul 2018 forţează nativii Leu să muncească mai mult şi să-şi dedice o mai mare parte a timpului liber perfecţionării profesionale.  La finalul anului vor culege roadele. Posibil să fie vorba şi de o avansare în carieră, dar şi de schimbarea locului de muncă, însă acest aspect este benefic. 


Nativii Săgetător vor avea de parcurs un an greu, cu obstacole şi situaţii dificil de rezolvat, şi vor suferi mult.  Însă nu trebuie să se demoralizeze, ci din contră, trebuie să lupte pentru a răzbi şi să vadă acest aspect negativ ca pe o lecţie pe care trebuie să şi-o însuşească.


Pentru nativii Capricorn, a doua jumătate a anului 2018 va aduce multă agitaţie pe mai toate planurile şi vor fi destul de bulversaţi de schimbările pe care le vor trăi. Se vor trezi în faţa unor noi situaţii care vor cere adaptare rapidă. Partea bună este că sectorul creativităţii se activează şi ar putea da tot ce este mai bun din ei în acest domeniu. 


Veşti bune pentru nativii Taur, atât pe parte sentimentală, cât şi pe parte financiară, cel puţin în prima jumătate a anului. Cei care se află într-o relaţie au şanse foarte mari să ajungă în faţa altarului, iar cei deja căsătoriţi se vor bucura de linişte şi înţelegere în căsnicie. 


Cuplul Berbec-Gemeni va fi favorizat astral, aceşti nativi se vor bucura de o relaţie trainică, bazată pe înţelegere, respect şi iubire, stârnind admiraţia, dar şi invidia, celor din jur.


Nativii Scorpion vor traversa cel mai bun an de până acum şi asta datorită lui Jupiter, marele benefic al zodiacului, care le traversează semnul. Va fi momentul de glorie al acestor nativi şi se vor bucura de recunoaştere pe toate planurile. După 7 ani, în sfârşit, meritele şi munca depusă vor fi apreciate la adevărata valoare. 


Nativii Fecioară vor avea parte de un an tensionat în care vor trebui să ia multe decizii, unele radicale şi definitive. Poate fi vorba de a rămâne în ţară sau de a se muta în străinătate, poate fi vorba de a pune punct unei relaţii, de a se căsători sau de a ocupa o funcţie înaltă. 


Pentru nativii Peşti anul 2018 va aduce cu sine scandaluri care le vor păta imaginea şi îi vor demoraliza. Vor ieşi la iveală secrete, atât ale lor cât şi ale celor dragi, şi multe relaţii, indiferent că vorbim de relaţii sentimentale sau de afaceri, vor avea de suferit. 


Nativii Rac vor avea un an promiţător din punct de vedere financiar. Aceştia vor avea şi câteva lecţii de învăţat în acest domeniu, prin urmare se pot confrunta cu câteva obstacole, dar, în general, va fi un an bun.


Sursa: zodiata.com