Combinaţiile din dantelă şi satin întruchipează perfect frumuseţea şi originalitatea colecţiei, iar varietatea de modele satisface chiar şi cele mai exigente gusturi, fiind potrivită oricărei siluete.

Moda s-a unit cu tehnologia pentru a răspunde dorinţelor tuturor femeilor de a fi sexy şi, în acelaşi timp, de a se simţi confortabil în lenjeria intimă pe care aleg să o poarte. Astfel, au fost create sutienele SUPER CUPS realizate special pentru femeile cu busturi generoase. Piesele sunt confecţionate din dantelă şi satin strălucitor, care lasă pielea să respire, oferă un contur frumos sânilor şi pot fi purtate zilnic, atat în ţinute casual, cât şi elegante. 

Având o ţesătură de înaltă calitate, SUPER CUPS oferă susţinere în partea de jos, acoperind armonios bustul. Un must have al acestei toamne, sutienul oferă libertate de mişcare, fiind disponibil în mai multe culori şi modele. 

O altă surpriză pe care Yamamay a pregătit-o pentru această toamnă este Colecţia Basic de lenjerie modelatoare. Materialul elastic al pieselor subţiază şi modelează silueta, mascând micile imperfecţiuni şi accentuând formele corpului. Astfel, doamnele şi domnişoarele se vor simţi confortabil în pielea lor şi vor putea să poarte cu încredere orice ţinută pe care o au în garderobă. Disponibile în mai multe culori precum alb, negru, bej sau vişinu, Colecţia Basic este extrem de comodă, iar textura fină a materialului creează senzaţia unui nou strat de piele.  

Colecţia de toamnă este completată de piese vestimentare elegante şi lejere, perfecte pentru serile relaxante. Maiourile, pantalonii scurţi din materiale mătăsoase, plăcute la atingere, dar şi halatele cu imprimeuri tropical glam amintesc de vacanţele sub umbra palmierilor şi te fac să te simţi sexy şi seducătoare în intimitatea casei tale. Descoperă şi tu noua colecţie de toamnă în magazinul Yamamay din ParkLake.