Pentru acelea dintre voi care vor să opteze pentru varianta de sprâncene decolorate,recomand să să se axeze mai mult în machiajul lor pe buze,pe culoarea şi conturul acestora.

Evident,în momentul în care te încumeţi la aşa ceva,trebuie să ai o doză mare de încredere şi să fii un pic excentrică. Nu se potrivesc unor femei timide,pentru că hai să recunoaştem,vei avea parte de multe priviri îndreptate spre tine.

De asemenea,părul trebuie să fie mereu pus la punct,iar stilistul tău va trebui să se gândească la un tip de breton care să avantejeze complet noua pereche de sprâncene.

Fii atentă şi la cromatica garderobei tale şi încearcă să nu optezi pentru haine deschise la culoare,deci las-o mai moale cu albul! Vei părea ştearsă sau chiar palidă. Îţi recomand corai,turcois şi fucsia.

 

Pentru cele care preferă sprâncene naturale şi sănătoase,în nuanţe închise,veştile sunt bune,însă va dura un pic mai mult până să le obţii. Roagă-ţi cosmeticiana să aibă în vedere creşterea acestora şi să le dea o nouă formă,dar care să nu-ţi schimbe expresia feţei.

Următorul pas,după creştere,va fi vopsirea acestora,în nuanţe închise la culoare,evident dacă şi culoarea părului ţi-o permite. Pentru tine,cea un pic mai excentrică,va fi simplu şi nu vei ţine cont de acest detaliu,poate îţi va face de fapt plăcere contrastul creat între nuanţa lor şi cea a părului.

Poartă verde închis,fucsia,marouri şi bejuri şi apelează la accesorii mari (coliere XXL),care să te facă şi mai expresivă. O dată cu noua ta “achiziţie” va trebui să umbli un pic şi la partea vestimentară,pentru că nişte astfel de sprâncene cer o anumită rigurozitate şi eleganţă androgină.