Sunt multe femei care au stil şi nu sunt bogate. Chiar mai mult decât atât, specialiştii au ajuns la concluzia că femeile care înţeleg cel mai bine stilul sunt acelea care câştigă mai puţin, dar care au bun-gust, rafinament şi eleganţă.

Pentru a avea stil, nu banii sunt cei mai importanţi, însă trebuie să ai o anumită sumă pentru a plăti lucrurile care îţi plac. Acum ai posibilitatea de a-ţi cumpăra o geantă de calitate excelentă cu vouchere de cumpărături. Trebuie doar să participi la un concurs care ţine până pe data de 10 decembrie 2017 şi să îndeplineşti condiţiile din regulament. Poţi cumpăra genţi de marcă, modele pe gustul tău, chiar din decembrie, pentru că la începutul acestei luni se deschide cel mai mare mall online de genţi din Romania.

Nu este dificil să obţii un astfel de voucher, trebuie să te înscrii pe site-ul www.bagsy.ro, să aduni prieteni folosind un link special de recomandare. Cu cât aduni mai mulţi prieteni, cu atât şi voucherul este mai mare, la fel şi comanda aferentă lui. De exemplu dacă ai obţinut un voucher de 75 lei comanda minimă este de 150 lei, dacă ai câştigat un voucher de 100 lei comanda minimă va fi de 200 lei, iar pentru un voucher de 150 lei comanda minimă este de 300 lei. Condiţia este să aduni un anumit număr de prieteni (ex. 5, 10, 20 de prieteni pentru fiecare tip de voucher). Aceştia trebuie să se înscrie şi ei pe site-ul www.bagsy.ro, lucru ce va fi contorizat prin intermediul link-ului de recomandare.

Cu astfel de vouchere de cumpărături poţi achiziţiona orice geantă doreşti, dar să te încadrezi în suma câştigată. Astfel îţi poţi completa accesoriile din garderoba ta şi îţi poţi perfecţiona talentul de a asorta articolele de acest fel la piesele vestimentare.

Nu trebuie să alegi întotdeauna o geantă scumpă, de brand pentru a fi elegantă, pentru că uneori şi un produs mai puţin scump poate fi potrivit unei ţinute. Nu trebuie să cheltui sume mari de bani pe accesorii extravagante pentru că stilul nu stă în astfel de lucruri, ci în arta de a potrivi cu bun-gust articolele între ele. Este o idee excelentă să studiezi ce e nou în modă, ce se poartă, ce idei de accesorizare oferă designerii, ce trenduri de sezon sunt apreciate, dar nu trebuie să faci din asta o obsesie, să crezi că e bine să cumperi doar ce e la modă. Pentru aceasta ai nevoie de foarte mulţi bani şi nu întotdeauna poţi fi bine îmbrăcată doar datorită banilor.

Ideea este să fii tu însuţi, să ai încredere în ceea ce simţi, în ceea ce te reprezintă, să alegi hainele care îţi vin bine, care te avantajează şi care te fac să fii elegantă. Contează ceea ce îţi aduce ţie bucurie şi fericire în suflet, nu ceea ce spun ceilalţi.