Alexandra – provine din limba greacă şi înseamnă "a proteja, a apară". Cele care poartă acest nume sunt femei puternice, care ştiu întotdeauna ce vor şi fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a obţine acest lucru.

Sunt femei frumoase, inteligente şi înţelegătoare, care reuşesc să se facă plăcute atunci când socializează. 

Ana – provine din limba ebraică şi înseamnă "a binevoi". Femeie răbdătoare şi perfecţionistă este mereu atentă la detalii şi nu scapă nimic din vedere.

Cei care interacţionează cu ea sunt atraşi de entuziasmul de care da dovadă. Iubitul ei este unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi, deoarece femeia cu acest nume este foarte pasională. 

Andreea - originar din limba greacă şi semnifică "curaj". Ai un al şaselea simt foarte bine dezvoltat ceea ce te face să te bazezi mai mereu pe intuiţie şi să reuşeşţi să faci tot ceea ce ti-ai propus.

Timidă de fel, dai impresia că nu eşti foarte interesată de discuţîi, însă reuşeşţi să uimeşti de fiecare dată prin farmecul şi detaşarea ta. 

Carmen - în limba ebraică înseamnă "grădina". Eşti o fire pragmatică şi sensibilă reuşind să îmbini sensibilitatea cu raţionalitatea de cele mai multe ori.

Având o personalitate puternică, ai capacitatea de a stabili scopuri dintre cele mai dificile reuşind întotdeauna să le îndeplineşti. 

Cristina- provine din limba latină unde semnifică "urmaşul lui Iisus". O persoană pacifistă şi încăpăţânată de cele mai multe ori.

Se poate spune că eşti iubita ideală şi o gospodină desăvârşită. Inteligenţă ta ascuţită îi cucereşte pe cei din jur, iar zâmbetul tău este că o gură de aer proaspăt pentru cine îl întâlneşte. 

Elena – înseamnă "rază de soare" în limba greacă. Te pricepi foarte bine la medierea conflictelor şi asta datorită faptului că nu îţi plac certurile.

Comunici foarte uşor cu cei din jur şi reuşeşţi întotdeauna să îi înţelegi. Nu îţi plac foarte mult ieşirile în oraş, fiind o fire familista ce preferă să îşi petreacă serile romantice alături de iubitul ei chiar în intimitatea propriului cămin. 

Iulia – descendentul zeului Jupiter ne aduce un succes nebun.

Eşti o fire visătoare, dar foarte pragmatică în acelaşi timp. Îţi place să te gândeşti la lucruri frumoase şi să visezi la o viaţă că în poveşti, însă ştii să te opreşti atunci când este cazul şi să revii cu picioarele pe pământ. Eşti mereu îndrăgostită şi ai o capacitate extraordinară de a iubi.


Sursă: kudika.ro