Iată ce nu trebuie să faciînainte de sex:

Nu lua antihistaminice

Pastilele care tratează rinita alergică lucreză prin uscarea membranelor mucoase pentru a calma congestia nazală... şi,în acest sens,este posibil,de asemenea,să usuce şi alte părţi ale corpului,în special vaginul. Pe scurt fie spus,indiferent de cât de excitaţi aţi fi,vaginul tău s-ar putea să nu primească notă de trecere.

Sari peste consumul de alimente picante

Alimentele pot afecta mirosul vaginal. Mai mult, produsele super-picante pot provoca gaze,balonare,ceea ce te va face să stai stresată în timpul actului sexual,sau chiar să o comiţi,ceea ce nu e deloc romantic. Mai mult,iuţeala de pe mâini şi limbă poate fi simţită şi pe organele genitale. Aşa că o partidă de sex oral nu pare a fi cea mai bună idee.

Alcoolul nu este indicat

Sigur,un păhărel îţi poate da starea necesară,dar dacă e mai mult de atât,te vei simţi ori super moleşită,ori tinzi să te dai în spectacol. Din moment ce alcoolul este un depresant cunoscut,capacitatea de a avea orgasmpoate fi drastic diminuată.

Foloseşti periuţă de dinţi electrică? Uită de ea!

Sună ciudat,dar folosirea periuţei de dinţi electrice şi a apei de gură pe bază de alcool te face mai predispusă la bolile cu transmitere sexuală. Perii de filare pot provoca mici leziuni la nivelul gingiilor,iar apa de gură dură,pe bază de alcool,poate usca şi irita mucoasa,predispunând-o la răni şi boli cu transmitere sexuală contractante în cazul contactului cu organele genitale.

Epilează-te altădată

Dacă preferi să te epilezi inghinal,cel mai bine este să o faci cu o noaptea înainte pentru a da pielii şansa de a se vindeca. Epilarea va exfolia stratul superior al pielii,ceea ce face zona mai sensibilă.