E frumoasă foc şi şi-a cucerit fanii cu fotografiile sale incendiare, fiind supranumită "regina Instagramului". Însă nu a ajuns în atenţia tuturor doar prin intermediul fotografiilor senzuale, în care îşi arată trupul bine sculptat, ci şi prin intermediul blogului de călătorii.

Pasionată de călătorii şi de fitness, Sarah îşi ţine la curent cei peste un milion de urmăritori cu locurile pe care le vizitează şi cu aventurile sale.


Născută la Sydney, pe 6 martie 1994, Sarah este „pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă”, potrivit propriilor mărturisiri. Deşi a devenit celebră datorită fotografiilor provocatoare, ea studiază Dreptul şi visează să ajungă, cândva, judecător la Tribunalul Internaţional de la Haga.

În ultima vreme, Sarah Kohan a intrat în atenţia presei datorită relaţiei amoroase cu Javier Hernandez, 30 de ani, atacantul mexican al echipei West Ham United. Printre picanteriile „scăpate” jurnaliştilor de fotomodelul cu origini româneşti se numără şi faptul că „să fiu dezbrăcată este una dintre chestiile mele preferate”.

 În această vară, tânăra de 24 de ani a început o poveste de dragoste cu „Chicharito” Hernandez, vedeta fotbalului mexican.