Berbec

Berbecul nu este dispus să facă niciun compromis şi poate avea o personalitate destul de autoritară. Trebuie să-l laşi să dea greş pe cont propriu, pentru că nu va asculta vocea raţiunii. Ai grijă să nu te învinuiască pentru eşecul lui!


Taur

Ca un taur într-un magazin de cristale. Aşa poate fi un nativ în Taur. Este stângaci şi neatent cu obiectele delicate. Este un dezavantaj complicat, deoarece un Taur este curios şi simte nevoia să atingă tot ce vede. Adesea cu rezultate dezastruoase.


Rac

Racul poate avea toane atunci când nu doarme suficient. Persoana care trezeşte un nativ în Rac înainte să-şi facă somnul de frumuseţe nu va fi răsplătită. Iar dacă un Rac a dormit pe partea greşită a patului, poate fi iritat toată ziua.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal 5-11 noiembrie. O zodie pune mâna pe o sumă uriaşă de bani


Gemeni

Zodia Gemeni este cunoscută pentru atenţia sa, precum şi pentru abilitatea de a vedea două feţe ale unei probleme. Dar poate enerva chiar şi cel mai răbdător om cu indecizia sa. Pentru că este un nativ agil mental, nu vede nimic în neregulă cu planurile multiple.


Leu

Mândru, Leul va plictisi lumea din jurul său cu poveşti despre el. Pentru a face lucrurile mai rele, orice face acest nativ este zgomotos, indiferent dacă se laudă, mănâncă, doarme sau se uită la vreun film. Dacă cineva ar putea să inventeze o telecomandă care să dea volumul unui Leu mai încet, acesta nu ar mai fi atât de problematic.


Fecioară

Fecioara este pretenţioasă în orice aspect al vieţii sale, de la mâncare la întâlniri. Poate părea fără tact, însă problema este că are nişte standarde incredibil de înalte pe care vrea ca toţi din jurul tău să le atingă, inclusiv propria persoană.

 

Citeşte şi: Bat clopote de nuntă. Zodiile care se căsătoresc în 2019


Balanţă

Balanţa este prietenul pe care nu-l mai vezi şi nu-l mai auzi în momentul în care intră într-o relaţie. Este atât de iubit, încât va dispărea de pe faţa planetei.


Scorpion

Scorpionul are un obicei de a dispărea atunci când este momentul să-şi suflece mânecile şi să se apuce de treabă. Dacă nu are chef, poate fi mai degrabă o piedică decât un ajutor.


Săgetător

Săgetătorul cunoscut pentru cuvintele sale mari poate fi destul de haotic. Atunci când găteşte, foloseşte toate ustensilele posibile şi toate suprafeţele. Iar atunci când face duş pare a avea nevoie de 6-7 prosoape pentru a se şterge.  


Capricorn

Ştii prietenul care uită să-şi ia portofelul la restaurant? Unii l-ar putea numi zgârcit, dar munceşte din greu pentru orice câştig financiar pe care îl are, aşa că poate ezita să se despartă de banii săi. Are, de asemenea, obiceiuri obsesive repetitive.


Citeşte: Fereşte-te de ele! Cele trei zodii care adoră aventurile de o noapte


Vărsător

Un Vărsător poate părea distant şi plictisit. Iar uneori exact aşa se simte. Este inconfortabil cu intimitatea şi durează mult timp să se apropie de oameni.


Peşti

Un nativ în Peşti poate intra într-o cameră şi nu-şi aminteşte de ce s-a dus acolo. Îşi pierde în mod constant cheile, ochelarii, telefonul. Şi nu îşi pune niciodată lucrurile în acelaşi loc de două ori. Iar atunci când îşi pierde lucrurile, devine nervos.


Sursă: publika.md