Obiectele care aduc noroc zodiilor

Berbec

În portofelul Berbecilor se află poza unei persoane dragi pe care o laudă mereu. Înainte de un eveniment important, Berbecii privesc poza şi brusc îşi schimbă dispoziţia într-o atitudine pozitivă, conform yve.ro.Pentru ei pozele înseamnă mai mult ca nişte banale hârtii.

Taur

Taurii sunt salvaţi mai tot timpul de un creion. Îl poartă mereu la ei pentru situaţiile neprevăzute. Îşi notează adrese, numere de telefon care le vor fi utile pentru viitor, iar atunci când se plictisesc folosesc creionul în scop recreativ.

Gemeni

Firea comunicativă a Gemenilor cere să fie salvată în situaţiile de criză de un simplu carneţel. De obicei îl personalizează şi îşi notează impresii, sentimente. În acest fel se descarcă şi este ca şi cum ar vorbi cu ei înşişi. Le place să răsfoiască prin amintirile carneţelului şi să vadă cum au evoluat ca şi persoană.

Rac

Oriunde ai merge cu un nativ Rac fii sigur că are la el un aparat de fotografiat. Adoră să surprindă momentele şi consideră acest obiect norocos pentru că îi întoarce în trecut ori de câte ori le este dor de o persoană sau o situaţie.

Leu

Leii au tot timpul în maşină o şurubelniţă. Nu se ştie când se strică ceva sau cineva are nevoie de ajutor. Este un obiect norocos pentru ei deoarece este multifuncţională şi îi scapă de neprevăzut.

Fecioară

De obicei Fecioarele au obiecte purtătoare de noroc în dimensiuni mici şi le ţin ascunse. Un lănţişor sau un inel nu numai că au încărcătură emoţională, dar le dă o stare de calm. Când vor să găsească o soluţie pentru o problemă, cel mai adesea îşi rotesc inelul pe deget.

Balanţă

Balanţele adoră obiectele relaxante care le amplifică starea creativă şi au tot timpul în casă uleiuri aromate. Fie că sunt în maşină sau la birou, le folosesc fără reţinere şi sunt salvate de posibile nevroze.

Scorpion

Scorpionii au dezvoltat o legătură specială cu penele. Se joacă şi le aşează prin casă. Le consideră aducătoare de linişte şi noroc prin felul cum se lasă purtate de orice adiere. De la mişcarea lor au învăţat că uneori e bine să laşi lucrurile să meargă de la sine.

Săgetător

Eşarfele sunt obiecte norocoase pentru Săgetători. Nu sunt doar un simplu obiect vestimentar, ci au încărcătură simbolică. Săgetătorii adoră să poarte eşarfa persoanei iubite, mai ales în lipsa lor, pentru că îi conectează într-un mod special, ca un fel de telepatie.

Capricorn

Capricornii au CD-uri peste tot. Sunt dependenţi de muzică şi oriunde s-ar afla sparg plictiseala cu un CD pregătit special pentru eveniment. Capricornii folosesc CD-urile şi ca obiecte de decor pentru că emană energie.

Vărsător

O brichetă îi salvează pe Vărsători din orice situaţie. La ei zilele sunt neprevăzute şi nu se ştie unde îi poartă soarta. De aceea consideră că o brichetă i-ar putea lumina în orice situaţie.

Peşti

Peştii colecţionează pietre, le şterg şi vorbesc cu ele. Consideră că există un transfer de energie între pietre si oameni. Poartă pietrele ca şi bijuterii aducătoare de noroc.

Sursa: girly.ro