Adaugăo eşarfă

Există o mulţime de feluri în care poţi purta o eşarfă. O poţi pune în jurul gâtului,dar nici legată în jurul taliei,nu va arăta rău.

În plus,dacă este ceva mai mică,poate fi transformată într-un turban. Iar dacă spiritul tău este ceva mai vesel sau mai colorat,poţi încerca varianta de eşarfă-brăţară,împletită în jurul încheieturii.

 

Poartă coliere!

Colierele mari,XXL,sunt la modă acum,dar nu numai datorită acestui fapt ţi le recomand. Sunt genul de accesorii care fac minuni,atunci când vine vorba de garderoba ori ţinutele tale,uşor plictisitoare. Poartă unul masiv,sau mai multe,subţiri,suprapuse. Peste o bluză colorată,acestea vor arăta minunat!

 

Mare grijă la încălţări!

Dacă în momentul în care arunci o privire în dulapul cu încălţări,observi numai tonuri închise de gri,maro şi negru,eu zic că a venit momentul să faci câteva schimbări. Nu,nu sugerez o curăţenie generală,pentru că ştiu că-ţi este greu să te desparţi de anumite modele,însă,data viitoare când ieşi la cumpărături,investeşte în pantofi de altă culoare.

Ia în considerare nuanţele de roşu,ceva mai închise sau de ce nu,pe cele de albastru electric. Dacă nu prea poţi purta tocuri,investeşte în pantofi plaţi ori balerini,dar alege-i în aceeaşi idee.

Un print „animal” sau nişte detalii deosebite vor face minuni! În felul acesta,ţinutele tale vor fi scoase din anonimat,iar tu te vei simţi îndrăzneaţă.

 

Manichiură mini!

Nu ai ajuns nici azi la manichiură,nu? Dacă ai o întâlnire urgentă şi nu eşti încrezătoare pe felul în care îţi arată unghiile,cel mai indicat ar fi să aplici un strat de ojă,proaspăt,peste cel deja existent. Nici nu-ţi dai seama ce diferenţă face! Plus că nu va observa nimeni acest mic detaliu.

 

 „Aprinde-ţi” privirea!

Cearcănele căpătate aseară sau „moştenite” de-a lungul vremii,sunt cum nu se poate mai nefavorabile pentru tine. Şi cum nu vrei să pari obosită încă de la primele ore ale zilei,soluţia ar fi următoarea:

aplică o cremă de ochi,cu retinol ori cafeină,în compoziţie,pentru a relaxa un pic zona.

Ulterior poţi aplica,chiar şi peste fondul de ten,un strat subţire de corector. Ai să vezi că o privire luminoasă te va face şi mai remarcată.