Dacă petreci în familie de Sărbători îţi poţi amenaja locuinţa aşa cum îţi doreşti, nu uita însă că atmosfera de sărbătoare este completată perfect cu bradul de Crăciun. Pentru aceasta cumpără din timp unul din tipurile de brazi artificiali prin magazinul online www.BraziCraciun.net.

Tipuri de brazi artificiali pentru Crăciun

Dacă ai suficient spaţiu poţi alege un brad artificial de culoare verde-închisă, care are o coroană impresionantă şi înălţimea de 200 cm. Pe site-ul BraziCrăciun.net poţi alege şi un brad artificial 180 cm, sau un brad artificial 240 cm, înălţimea sa fiind calculată cu tot cu suportul metalic care este inclus în preţul produsului. Un brad atât de înalt este o încântare pentru ochi, el va străluci feeric atunci când va avea aprinse beculeţele instalaţiei de pe crenguţele sale, sau luminiţele care sunt deja incorporate la unele produse de acest gen.

Brazii sunt comercializaţi într-o gamă cromatică ce reprezintă o noutate în fiecare an. De exemplu pot fi brazi de Crăciun argintii, care au ramurile perfect albe şi care amintesc de brazii naturali de pe crestele înalte ale munţilor care sunt acoperiţi mereu de fulgi de zăpadă. Culoarea argintie la brad este deosebită, tocmai pentru că este mai puţin obişnuită, ea se potriveşte perfect într-o casă cu decor modern şi luxos.


 La fel de interesant este bradul verde artificial dar care are luminiţele incorporate în aşa fel încât poate fi considerat ca fiind în trend în fiecare an. Desigur cei care preferă un brad natural pot aştepta până în perioada Sărbătorilor când este sezonul vânzării lor. Pentru ei însă există variante de brazi artificiali de Crăciun care au un aspect atât de apropiat de natural încât pot fi aproape la fel de atrăgători ca brazii din pădure, în stil clasic. 

Brazii artificiali online sunt o alegere perfectă pentru cei care vor să achiziţioneze un astfel de produs pentru mai mulţi ani. Ei sunt ambalaţi în cutii de carton rezistente, cu mânere, nu ocupă mult spaţiu şi pot fi asamblaţi uşor înainte de Crăciun, pentru a crea o atmosferă magică în care bradul este elementul principal.

Bradul cu fibră optică este preferat de mulţi oameni care nu au timp de decoraţiuni speciale, de aranjarea lor în brad şi apoi de strângerea lor în cutii de carton. La un astfel de brad luminiţele optice sau LED-urile cu lumini sunt deja incorporate şi poate avea deja ataşate armonios pe crenguţe diferite globuri, clopoţei şi alte accesorii strălucitoare. Bradul va străluci datorită acelor sale care au culori schimbătoare şi va îmbunătăţi atmosfera de Sărbătoare.


Brazii artificiali de Crăciun cu conuri sunt perfecţi pentru cei care vor să-şi amintească de brazii din munţi, naturali, plini de conuri şi de zăpadă. Aspectul lor te duce cu gândul la brazii de pe culmile montane, mai ales dacă au şi vârfurile crenguţelor albe. 

Pentru ca totul să fie şi mai frumos nu mai rămâne decât să împodobeşti un astfel de brad cu globuri, fundiţe din organiza, steluţe argintii, clopoţei şi alte decoraţiuni strălucitoare. Pentru a-l îmbrăca de magie poţi folosi una sau mai multe instalaţii de pom cu luminiţe multicolore.

Cumpără un brad artificial din timp şi poţi beneficia de reduceri substanţiale de 30% în perioada din afara sezonului! Ai avantajul de a nu plăti nimic pentru transportul coletului care îţi va fi adus acasă. Plata produsului se face la livrarea coletului, prin ramburs, în avans prin OP sau cu ajutorul cardului.


Pentru un Crăciun deosebit ornează-ţi bradul cu globuri colorate, beteală şi mărgele strălucitoare, cu globuri din sticlă străvezie sau ornamente din sticlă cu motive interesante. Alege tot felul de modele de globuri care vor încununa cu farmecul loc orice brad de Crăciun. Nu uita de căciula de Moş Crăciun în alb şi roşu, şi de coroniţa de brad natural care nu trebuie să lipsească din casă în această Sărbătoare. Cadourile sunt obligatorii, de aceea trebuie să le cumperi din timp, pentru că nu doar copiii le adoră ci şi adulţii abia aşteaptă momentul când vor deschide cadourile de Crăciun. 

Pe site-ul BraziCraciun.net poţi achiziţiona coşuri cadou cu diferite produse ce sunt perfecte pentru a face surprize plăcute celor din familie şi prietenilor. Ele pot fi realizate şi la comandă, după dorinţa fiecărui cumpărător, astfel încât să cuprindă produse pe gustul acestuia.

Cele mai populare cadouri de Crăciun sunt băuturile fine şi mai ales şampania, dulciurile, bomboanele cu ciocolată şi cu diferite arome, parfumurile, cozonacul Panettone, pişcoturile, figurinele Moş Crăciun din ciocolată, etc. Cadourile deja propuse spre comercializare sunt gata împachetate şi ornate cu fundiţe elegante.