Sportul pe care îl practică i-a adus numai beneficii, astfel că de se poate lăuda cu o sănătate de fier. Se confruntă însă cu o singură problemă de sănătate aparent superficială, dar care, netratată, poate duce la complicaţii serioase.

Evenimentele de Kangoo Jumps pe care le susţine aproape zilnic înseamnă mai mult decât mişcare. Pentru a putea acoperi muzica coregrafiei, instructoarea strigă cu putere, astfel că au apărut şi problemele cu corzile vocale, la care se adaugă şi nopţile nedormite şi oboseala acumulată din pricina drumurilor dese în ţară şi peste hotare.


Deşi pare o problemă banală, o inflamaţie severă a corzilor vocale poate duce la complicaţii îngrozitoare, existând riscul să rămână fără auz sau vedere, susţin specialiştii. 

“De ani de zile analizele ies perfecte, pentru că mă ajută Kangoo Jumps şi stilul alimentar sănătos. Aşa se întâmplă în cazul celor care fac acest sport. În cazul meu, însă, a apărut o problemă din pricina faptului că îmi solicit vocea prea mult la ore, unde strig tare ca să fiu auzită de public peste muzica de coregrafie. Fac asta de peste 10 ani, aproape zilnic, astfel că, medicii au descoperit probleme serioase ale corzilor vocale. M-am sacrificat şi mă sacrific în continuare pentru ca acest domeniu pe care îl iubesc, am evenimente în toată ţara şi în Europa, călătoresc mult, nu dorm nopţile cum ar trebui. Mă implic foarte mult, rezultatele profesionale sunt foarte bune, însă cu riscul sănătăţii mele", a povestit Kinga Sebestyen.


Sursa: csid.ro