În trecut,pălăriile au fost un indicator al statutului social.

Pălăria este un must-have pentru acest sezon,este la modă,un accesoriu şic,care a devenit popular şi pe care tot mai multe femei îl integrează în ţinuta zilnică. Cu siguranţă vei alege şi tu una sau două,pe care să le porţi atunci când vremea îţi permite.

Pălăriile pot fi găsite în mai multe stiluri şi culori,sunt versatile,acesta este motivul pentru care una nu este niciodată de ajuns. Ai posibilitatea de a le purta atunci când vrei să finalizezi o ţinută casual,dar şi atunci când alegi stilul elegant.

Iată câteva idei de ţinute de toamnă cu pălării la modă:

Aşa cum am scris mai sus,pălăriile se găsesc în toate culorile posibile,de aceea,le vei găsi pe cele potrivite articolelor vestimentare pe care le ai. Poate fi una de o culoaremai îndrăzneaţă,cum este vişiniu,pe care o poţi lua la o ţinută monocromatică. Cele mai comune culori la pălării sunt:negru,camel,verde închis sau nuanţe de gri şi maro.Iar când vine vorba despre stilul pălăriei,pălăriafedora este cea mai populară şi alegerea cea mai frecventă,mai ales în ultima perioadă. Doar că trebuie urmate câteva reguli când porţi acest tip de pălărie.

Dacă ai capul mic,nu le alege pe cele cu bordura mare. Pe de altă parte,femeile înalte îşi pot permite să poarte pălării cu borduri largi. De asemenea,ea trebuie să se potrivească cu fizionomia ta. De exemplu,dacă ai faţa rotundă,o pălărie fedora mică îl va face să arate mai mare.

Credite foto:www.fashionsy.com