Păr electrizat:foloseşte apă mai rece

 

Chiar dacă e iarnă,încearcă să te clăteşti pe cap cu apă călduţă,nu fierbinte. Atenţie însă,nu te clăti cu apă rece – şi asta duce la electrizarea părului.

 

 

Păr electrizat:hrăneşte firul de păr

 

După ce te-ai spălat,clătit şi ai uscat părul bine,cu un prosop gris,aplică un ser hrănitor pe şuviţele lungi. Poate fi o capsulă cu vitamina E uleioasă,pe care o laşi să se încălzească în podul palmei şi pe care o aplici pe lungimea firelor de păr. Aceasta hidratează şi îngreunează părul.

 

 

Păr electrizat:foloseşte mai mult balsam

 

Cu cât părul este mai hidratat,cu atât acumulează mai multă energie statică. Prin urmare,după ce te speli pe cap cu şampon,foloseşte mai mult balsam. Aplică în special pe şuviţele lungi şi clăteşte bine. Dacă părul tău e des,foloseşte o mascăhidratantă şi lasă să acţioneze timp de câteva minute. Aplică de câteva ori pe săptămână,pentru a hrăni fibrele în profunzime.

 

 

Păr electrizat:dă-ţi cu lac pe peria de cap

 

Contrar celor ce le-ai putea crede,peria cu fire naturale nu împiedică electrizarea părului. Vaporizează un pic de fixativ pe perie,înainte de a te coafa.

 

 

Păr electrizat:Foloseşte mâinile

 

În timp ce îţi perii părul,trece fiecare şuviţă periată prin palmă. Contactul părului cu pielea evită acumularea electricităţii statice.