Vrea să se relaxeze după o zi lungă şi obositoare

Dacă partenerul obişnuieşte să se retragă în spaţiul lui personal,seară de seară,înseamnă că încearcă să se deconecteze de toate problemele pe care trebuie să le rezolve la muncă. Psihologii spun că este posibil ca el să nu realizeze că ţie ţi-e dor de el. Cel mai simplu ar fi să-i spui că-ţi este dor de el şi că poate ar trebui să vă găsiţi ocupaţii similare:cititul unei cărţi,vizionarea unui film etc. Odată ce faceţi aceste lucruri împreună,există mai multe şanse pentru ca voi să faceţi sex.

Citeşte şi:Zodii care fac sex la prima întâlnire

Joacă jocuri video sau urmăreşte sportul preferat

Vorbeşte-i sincer şi spune-i că îi înţelegi pasiunile,dar şi că tu ai nevoie de el. Pentru a împăca şi capra şi varza,stabiliţi din vreme în ce zile el îşi poate vedea liniştit de hobby-urile sale şi în care zile puteţi să staţi şi voi împreună.

Se confruntă cu anxietatea

Unii bărbaţi se pot simţi stresaţi când se gândesc că trebuie să întreţină relaţii intime cu partenera. Ei nu vor să le dezamăgească în pat,iar asta pune multă presiune pe ei. Dacă simţi că acesta este motivul pentru care partenerul evită să facă sexcu tine,roagă-l să facă lucruri care-i fac plăcere în pat şi nu-l stresează.

Citeşte şi:5 poziţii de sex inspirate din Fifty Shades Darker

Se uită prea mult la filme deocheate

Faptul că-şi petrece timpul urmărind pe internet filme deocheate nu înseamnă că este mai puţin atras de tine. Doar că,volumul de informaţii şi varietatea imaginilor poate duce la disfuncţie erectilă,precizează sexologii. Dacă apetitul lui pentru astfel de filme creşte,pe când dorinţa sexuală scade,ar fi timpul să ai o discuţie serioasă cu el,pentru a afla ce-l împinge să recurgă la asta.

Credit foto:www.myguydating.com