Peşti – darul iubirii

Cu toţii iubim ceva sau pe cineva din tot sufletul, cu toată fiinţă. Însă iubirea de care sunt capabili cei născuţi în Peşţi este diferită, este acea iubire creştină, necondiţionată, care te face să-ti preţuieşti aproapele că pe ţine însuţi şi să-l ajuţi, să-l protejezi, să-l înţelegi. P

oate cea mai empatică dintre zodii, Peştii pun deseori binele altora mai presus de al lor. Sunt gata oricând să ajute, fără să aştepte nimic în schimb, în afară de fericirea din ochii celuilalt. Pentru ei, nu sunt importante nici recunoştinţă, nici laudele, ci doar mulţumirea că nu au rămas indiferenţi şi că şi-au îndeplinit menirea de... oameni. Datorită lor, umanitatea are o şansă în plus! 


Balanţă – darul înţelepciunii

Dragostea de dreptate este una din trăsăturile de apreciat ale acestei zodii caracterizate de o blândeţe şi o pioşenie aparte. Pentru Balanţă, corectitudinea este lege, iar situaţiile îndoielnice sunt depistate şi taxate imediat.

Este un confesor excelent, aproape că un duhovnic care nu judecă, ci oferă sfaturi, soluţii, dezlegări, de parcă ar fi trăit în această lume nişte vieţi în plus şi ar avea toate răspunsurile pe tavă, bine chibzuite. Este mediator, prieten, consilier, psiholog, profesor, o maestra a cuvintelor potrivite, care aduc alinare şi speranţa. Oamenii adoră instinctiv să-i asculte pe cei născuţi în zodia Balanţei, datorită tactului şi priceperii de care dau dovadă. 


Rac – darul iertării

Model de sacrificiu, Racul îşi jertfeşte nu de puţine ori propria linişte şi fericire pentru a-i pune pe alţîi pe primul loc. Nu face niciodată economie de timp şi de sentimente când e vorba de oamenii dragi lui. Deşi sunt foarte sensibili, suferă mult şi plâng uşor, Racii iartă şi cele mai mari nedreptăţi, ba chiar întorc şi obrazul celălalt, dacă simt ei că mustrarea pe care o primesc e meritată. Doar că să nu piardă iubirea de care sunt dependenţi, preferă să-şi calce pe suflet, să te elibereze de vină şi să-ţi dea o nouă şansă. Chiar dacă te iartă din toată inima, Racul nu va uită niciodată, însă, cum l-ai făcut să se simtă într-un moment sau altul, aşa că nu profită de toleranţă lui. 


Leu – darul tăriei 

Leii nu cedează în momentele grele, sunt puternici că o stanca şi îi motivează şi pe alţîi cu curajul lor. Sufletişti şi loiali, ei se împotrivesc lucrurilor în care nu cred şi lupta cu toate forţele pentru iubire, pentru egalitate, pentru credinţă lor.

Asemeni profeţilor de pe vremuri, Leii au stofă de lider, sunt convingători, se fac plăcuţi cu uşurinţă şi sunt urmaţi cu convingere şi mândrie de către mulţi. Menirea lor este să-şi apere cu demnitate principiile, să nu accepte compromisuri şi să ofere un model de urmat, modelul sincerităţîi şi al perseverenţei. Integritatea, entuziasmul şi statornicia ii scot pe Lei din mulţime şi ii transformă în persoane alese.


Sursă: cereschoroscop.com