Berbec

Nativii născuţi în această zodie sunt semne de foc şi din acest motiv simt că nu pot sta locului nici măcar o clipă. Pentru că uneori sunt mai acizi din fire şi taie în carne vie atunci când vine să îndeplinească ce şi-au propus,ce piatră este mai potrivită pentru ei decât diamantul? O pereche de cercei sau un inel din această preţioasă piatră va atrage negreşit dragostea.

Taur

Nativii taur sunt atraşi de natură şi adoră să petreacă cât mai mult timp în aer liber. De fiecare dată când au o problemă evadează în spaţii deschise,iar primăvara este anotimpul lor preferat. Piatra dragostei pentru ei este smaraldul,al cărui culoare de un verde intens va atrage energiile pozitive.

Gemeni

Pentru a cuceri lumea,gemenii au nevoie de cineva alături,iar dragostea va bate mai repede la uşa lor dacă poartă la mâini sau la găt o bijuterie din agate. În plus,această piatră este uşor de asortat,indiferent de eveniment.

Rac

Acest semn zodiacal se află în grija lunii,iar perlele sunt cele mai potrivite ca formă şi culoare cu astrul ceresc. Nu trebuie purtate neapărat sub formă de cercei sau colier,ci-şi pot găsi locul într-o bijuterie pentru păr sau o broşă care să dea ţinutei tale un aer aparte.

Leu

Unul dintre cele mai puternice,dar şi mai iubitoare semne ale zodiacului au nevoie de o piatră pe măsură,iar rubinul este cel care va atrage persoana iubită ca un magnet. Cum inima este cea care dictează toate acţinile unei persoane născute în zodia leu este important să porţi rubinul aproape de inimă,cum ar fi sub forma unui colier sau a unei broşe.

Fecioară

Persoanele din acest semn zodiacal sunt îndrăgostite şi de ideea de a iubi,aşadar au nevoie de o piatră roşiatică,precum pasiunea care le stăpâneşte inima. Sardonixul este piatra planetei Mercur şi astfel astrul ceresc le va guverna viaţa şi le va ajuta să-şi găsească dragostea.

Balanţă

Cei din această zodie sunt persoane echilibrate,care analizează lucrurile de două ori înainte să acţioneze. Nu pierd mult timp cu aranjarea şi cu alegerea hainelor,dar le place să fie cochete,iar din acest motiv safirele le vor oferi o eleganţă aparte şi vor atrage toate privirile,în special din partea persoanelor de sex opus.

Scorpion

Sunt înconjurate de un aer misterios,iar piatra potrivită pentru ele este una care să nu reflecte nimic din profunzimea sufletului lor,mai exact opalul. Spre deosebire de alte zodii,scorpionii preferă să nu poarte bijuteriile la vedere,iar opalul nu este o piatră care să iasă în evidenţă.

Săgetător

Persoanele săgetător urăsc să fie constrânse deoarece sunt firi libere,care adoră să călătorească şi să experimenteze lucruri noi. Fie că e vorba de topaz albastru sau galben,strălucirea lui va direcţiona săgeata alui Cupidon către inima persoanei de care-ţi place.

Capricorn

Este unul dintre cele mai perseverente şi muncitoare semne zodiacale,care preferă să se bazeze pe forţele proprii atunci când îşi propun ceva. Chiar şi aşa şi capricornii au nevoie uneori de ajutor pentru  a-şi găsi marea dragoste,iar ametistul cu siguranţă le va fi de folos.

Vărsător

Întrucât sunt un semn de apă,vărsătorii se pot baza pentru a-şi întâlni jumătatea pe o piatră care reflectă albastrul apei,aquamarin. Strălucirea pietreişi culoarea sa intensă nu vor trece neobservate,mai ales dacă o porţi la mână sau la gât.

Peşti

Cel mai apropiat semn de apă,peştii trebuie neapărat să poarte jad,care se aseamănă cu adâncimile nedescoperite din mări şi oceane. În plus,jadul va atrage dragostea în viaţa ta.