Cactuşi

Pe lângă faptul că fac parte din categoria plantelor decorative extrem de frumoase,cactuşii absorb energiile negative din locuinţa ta,lăsând loc celor bune. Se spune că aceste plante te feresc de energiile rele pe care le emană persoanele rele care-ţi calcă pragul.

Mentă

Menta nu are doar efecte pozitive asupra corpului,ci şi asupra stării psihice. Se spune că această plantă îşi fereşte gazda de farmece şi de răutăţile celor din jur. Cei care au mentă proaspătă în casă atrag prosperitatea financiară.

Bambus

Bambusul a devenit o plantă populară atât pentru că oferă oricărei locuinţe un aer sofisticat,dar şi fiindcă este cunoscută pentru puterea ei de a atrage energiile pozitive. Dacă optezi pentru această plantă,te vei bucura de confort,linişte şi bună dispoziţie.

Iasomie

Iasomia este cunoscută drept «planta cuplului»,deoarece se spune că menţine aromonia între parteneri. Este recomandat să ţii această plantă în dormitor sau în acea parte a casei în care îţi petreci cel mai mult timp alătur de partenerul de viaţă. Iasomia întăreşte relaţia de cuplu şi menţine vie flacăra pasiunii.

Rozmarin

Pe lângă proprietăţile terapeutice pe care le are asupra organismului,rozmarinul este o plantă care atrage dragostea sinceră şi fericirea. În plus,frunzele de rozmarin pot fi puse printre hainele celor dragi,atât pentru a le oferi un miros plăcut,cât şi pentru a atrage loialitatea persoanelor care te înconjoară.

Cimbru

Cimbrul este cunoscut încă din antichitate pentru puterea lui de a îndepărta energiile negative. Despre cimbru se mai spune că ajută la prevenirea coşmarurilor şi la creşterea stimei de sine.

Eucalipt

Pe lângă faptul că îndepărtează energiile negative,eucaliptul este ideal pentru persoanele care vor să atragă norocul la bani,dar şi pentru cei care vor să aibă un somn mai liniştit.

Atenţie!Aceste plante au efectele menţionate dacă sunt îngrijite bine şi nu se ofilesc.