Când vine vorba de alegerea unei rochii de seară însă, foarte multe femei preferă să meargă prin magazine pentru a alege modelul dorit, din teama că rochia din imagine nu li se va potrivi perfect şi în realitate.

Ei bine, nu este deloc aşa, trebuie doar să fii atentă la câteva detalii pe care, dacă le respecţi întocmai, vei vedea că shoppingul online chiar şi al unei rochii de seară pentru un eveniment special va fi cea mai bună şi practică modalitate de shopping pentru tine şi timpul tău liber. Iată ce trebuie să iei în calcul:

Asigură-te că îţi ştii foarte bine măsurile

La fel ca atunci când mergi într-un magazin să probezi o rochie şi trebuie să ştii ce măsură porţi, şi atunci când comanzi o rochie de seară online trebuie să ştii exact ce mărime să aibă rochia. În plus, cum tu îţi cunoşti cel mai bine corpul, nu uita să alegi un model care ştii că te avantajează. Indiferent de cât de spectaculos arată o rochie, e posibil ca modelul acesteia să nu fie cel mai potrivit pentru conformaţia corpului tău. Pe emag.ro ai de ales din o gamă variată de rochii de seară, pentru diferite ocazii. Dacă eşti în căutarea rochiei de seară perfecte aici cu siguranţă o vei găsi.

Fii atentă la materialul din care este fabricată rochia

Fie că vorbim de shopping-ul tradiţional, fie că vorbim de shopping-ul online, în alegerea unei rochii de seară materialul din care aceasta este fabricată e un detaliu foarte important la care trebuie să fii foarte atentă.

Evenimentul la care o vei purta

Fiindcă online avem acces mult mai rapid la a vedea în detaliu foarte multe modele de rochii, tindem să uităm că noi avem nevoie de un anumit model pentru un anumit eveniment. De exemplu, poate vei fi fascinată de o rochie albă lungă, dar, evident, este imposibil sa o porţi la nunta celei mai bune prietene. De aceea, limitează-te la selecţionarea modelelor care îţi plac şi sunt potrivite pentru ocazia la care urmează să participi. Însă, dacă eşti pur şi simplu în căutarea unei rochii de seară spectaculoase, intră pe eMAG.ro şi vei găsi modelul dorit. Modele în tendinţe, creaţii de designer sau ale unor ateliere celebre te aşteaptă pe site.

Nu întotdeauna contează preţul

Poţi arăta minunat într-o rochie de seară care să coste doar 100 de lei, la fel cum poţi arăta dezastruos într-una care costă 2000 de lei. Important este să ţi se potrivească! Pe eMAG.ro găseşti modele de rochii de seară pentru orice buget. Cu preţuri ce pornesc de la 50 de lei şi pot ajunge până la 3000 de lei, Emag îţi oferă modele spectaculoase de rochii, pentru diferite evenimente, pe care ţi le poţi permite.

Data livrării este importantă

Ne-am obişnuit ca produsele comandate online să fie livrate în scurt timp, ceea ce este ideal pentru orice alte comenzi, mai puţin cele de genul unor rochii de seară. Pentru a nu avea surprize, atât în ceea ce priveşte rochia comandată, cât şi livrarea ei, asigură-te că vei primi rochia cu ceva timp înainte de data evenimentului la care o vei purta.

La comenzile făcute pe emag.ro beneficiezi de livrare gratuită, pentru coletele a căror valoare depăşeşte 400 de lei, şi de un cost de 23 de lei la cele a căror valoare este mai mică de 400 de lei.

Sursa foto: dhgate.com