Nu există seară mai specială pentru un cuplu,decât cea care se termină cu o noapte fierbinte de amor. Sau poate sexul este doar începutul unei seri de poveste. Şi,pentru că vorbim de sărbători,ce ai zice să încerci o poziţie mai deosebită?

Lumânarea

După o partidă de sex din această poziţie,sigur vei devora tot ce e pe masă. Întinde-te pe podea,pe spate,cu picioarele ridicate,exact în poziţia „lumânarea”. Partenerul se aşează în genunchi,cu faţa spre spatele tău. Penetrarea va fi profundă şi,deşi poziţia nu este cea mai comodă,intensitatea orgasmului va face să merite efortul.

Sărută bucătarul

Indiferent dacă aveaţi de gând să gătiţi,tocmai aşezaţi masa sau nu aveaţi deloc treabă în bucătărie,această poziţieeste una foarte erotică,ceea ce va garanta o noapte de neuitat. Te aşezi în fund pe blat,cu picioarele în faţă,partenerul se apropie de blat,iar tu îţi încolătăceşti picioarele în jurul taliei lui.

În genunchi

Stai în genunchi cu spatele la partener,în timp ce el se aşează în aceeaşi poziţie,dar cu faţa spre posteriorul tău. Aţi putea astfel să şi ardeţi câteva calorii. Avantajul este că din această poziţie el are mâinile libere pentru a-ţi mângâia sânii sau a stimula clitorisul.

Pe masă

Înainte de a aşeza masa,cu lumânări,veselă,bunătăţi,poate vreţi să vă încălziţi puţin până la sosirea invitaţilor. De această dată,cel care se aşează pe masă este el,deşi ideal ar fi doar să se razeme. În acest timp,tu te sprijini în mâini,pe podea,cu picioarele pe masă,adică în poziţia „roaba”. El te trage uşor spre bazinul lui. Penetrarea este una intensă,iar senzaţia explozivă.