„ Am nevoie de singurătate”

Într-adevăr,uneori,o persoană are nevoie să fie singură,dar când iubeşti cu adevărat pe cineva,nu te desparţi de ea. Deobicei bărbatul foloseşte acest pretext să se despartă când se simte sufocat şi partenera lor îl asaltează cu posesivitatea ei.


Citeşte şi:

Cum să treci peste o despărţire

Motive frecvente care duc la despărţire


“ Nu sunt îndeajuns de bun pentru tine“

Partenerul tău va folosi acest pretext când vrea să se despartă de tine şi să nu te rănească,însă nu acesta este adevăratul motiv. În foarte puţine cazuri se întâmplă ca acesta să fie motivul real.

“ Nu mai suntem pe aceeaşi frecvenţă”

Deobicei acest pretext este folosit la începutul unei relaţii,sau pentru a încheia o relaţie de lungă durată care s-a transformat într-una de obişnuinţă şi monotonie. Acesta poate fi un motiv real al despărţirii dacă ambele persoane gândesc acest lucru.

“Nu mai eşti cea pe care o ştiam”

Acest pretext poate fi un motiv real de despărţire,doar dacă ai făcut vreun gest sau vreo faptă care a afectat relaţia voastră. Altfel,este doar un pretext. Lumea este într-o continuă schimbare,şi este normal să nu mai fii aceeaşi după câţiva ani.

“Vreau să luăm o pauză”

Vreau să luăm o pauză=vreau să ne despărţim. Bărbatul foloseşte acest pretext când vrea să se despartă de partenera lui,dar nu vrea să o rănească,lăsându-i speranţa că mai poate fi ceva între ei.