La scurt timp după ce a născut, Cabral a postat pe Facebook şi prima fotografie cu micuţa, alături de un mesaj amuzant. 

"Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke şi al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând... vă spun că m-aţi făcut praf cu mesajele de ieri. V-aţi oprit şi ne-aţi urat frumos, de m-a luat şi mai tare de cap. Şi pentru asta vă mulţumim!!! 

În al doilea rând, pare că mulţi au intuit deja... la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine aşa, mai ales pentru ele. Şi vă mulţumim că înţelegeţi treaba asta. Pitica e bine. Grăsuţă, scandalagioaică şi atentă deja la tot ce e în jur.Andreea Ibacka e bine şi ea. Mă rog, fericită leşinată... Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ţine de deşt, eu leşin... d-astea", a scris simpaticul prezentator pe Facebook

Şi înainte să intre în sala de operaţii, cei doi soţi au făcut un selfie în care radiau de fericire. Fetiţa lor a venit pe lume după nouă luni şi jumătate de sarcină, după cum a mărturisit actriţa, pe pagina sa de Facebook.  

Cabral şi Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de trei ani. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii“ de la ProTV mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 15 ani.