Susţinută de redactorul-şef Andreea Glodea,Denisa îşi va schimba complet obiceiurile alimentare,dieta zilnică şi programul de sport,pentru ca,în propriul ei ritm,cu perseverenţă şi încredere,să-şi redefinească silueta.

Cum a luat naştere campania noastră

Şi tu,ca şi Denisa,eşti soţie dedicată,mamă iubitoare,ţii casa,faci piaţa,gestionezi bugetul familiei,te preocupi de bunăstarea alor tăi… câteodată te întrebi cum de reuşeşti să le faci pe toate!
În tot acest iureş,ţi s-a întâmplat adesea să te pui pe ultimul plan,iar kilogramele în plus şi-au făcut apariţia pe nesimţite,mai ales după sarcină. Ai încercat să le topeşti,să revii la silueta de odinioară,dar te-ai lăsat consolată de ai tăi,care oricum te iubesc aşa cum eşti,ori de ideea că o să reiei dieta (de data asta,pe cea potrivită!) de luni... ori de luna următoare.
Situaţia de mai sus,la care e posibil să se fi adăugat poate şi anumite probleme de sănătate,de care te-ai îngrijit în măsura în care ţi-au permis treburile,te-a îndepărtat,încet-încet,de silueta mult visată.
Iată unde ne-am gândit că am putea interveni noi,să-i venim în ajutor unei cititoare,pe care s-o scutim de grija împărţirii bugetului pentru vizitele la nutriţionist ori la sala de fitness şi pe care s-o ajutăm să-şi redescopere pofta de viaţă sănătoasă!
Şi pentru că eu însămi m-am confruntat ani de-a rândul cu aceleaşi probleme şi pentru că în doi puterea creşte,Denisa va avea o parteneră de cursă lungă în această frumoasă aventură,căreia să i se confeseze,cu care să se sfătuiască,alături de care să treacă peste ispite,tentaţii,momente de cumpănă şi de îndoială.

Andreea Glodea,redactor-şef „Click! pentru femei”
 

Ce cuprinde „Jurnalul de dietă”

Săptămână de săptămână,în revistă şi pe site-ul nostru,www.clickpentrufemei.ro,vei putea urmări povestea noastră şi experienţele Denisei.
Vei avea,de asemenea,ocazia să afli sfaturi competente din partea nutriţionistului nostru şi a antrenorului de fitness,vei vedea ce plan de slăbit ne este recomandat fiecăreia,din ce este compusă dieta şi meniul nostru zilnic. Fii alături de noi pas cu pas!

Câştigătoarea campaniei „Vara asta poţi să ajungi la silueta mult visată”

Denisa Teodorina Speriatu:„M-am temut ca participarea mea să nu fie doar un vis,dar e realitate!”

Despre ea

Am 45 de ani,sunt căsătorită cu Valeriu şi avem o fetiţă de 6 ani şi 7 luni,pe nume Anna Teresa. De profesie sunt profesor inginer şomer,dar sunt angajată la o firmă cu salariu minim şi am un program flexibil. Îmi place să citesc,când pot,să călătoresc,să vizitez oraşele lumii,să ascult muzică bună şi câteodată să gătesc ceva deosebit.

Când a început să aibă probleme cu greutatea

Am acumulat kilogramele în plus în al doilea an de concediu maternal,când am ajuns la 85 de kg. Am început un program de fitness,mergeam aproape zilnic la un mic centru de fitness aproape de casă. Soacra mea m-a ajutat cu fetiţa,venea să stea cu ea cât eram la sală. În schimb,soţul meu îmi aducea în fiecare zi cu un pachet cu prăjituri,ce bune erau! Gimnastica a durat doar două luni,iar kilogramele au râmas fidele.

În hăţişul dietelor...

Acum doi ani,la sfatul unei colege,am urmat dieta Rina timp de trei luni,fără gimnastică,şi am reuşit să slăbesc aproximativ 6 kg. Eram bucuroasă,încântată că hainele îmi veneau mai bine,dar... eram la un punct de răscruce,nu ştiam încotro să merg şi am ales drumul greşit. Eram singură,fără srijin,fără încurajări. Am revenit uşor şi sigur la vechile obiceiuri,cu toate că realizam că nu trebuie să fac asta,dar nu reuşeam să continui ceea ce începusem. Pare un paradox,dar aceasta era realitatea crudă.

Cum a aflat despre campania noastră

Am început să cumpăr revista „Click! pentru femei” acum 2 sau 3 luni şi am descoperit în ea o sursă de informaţii foarte preţioase din mai multe domenii,utile nouă femeilor,o susţinătoare a femeilor pentru a fi frumoase,pentru a avea grijă de ţinută,de aspectul fizic,pentru a fi bune gospodine şi bune prietene,o susţinătoare care te ajută atunci când ai nevoie. Vă mulţumesc!
Cu câteva luni în urmă,urmărind o emisiune TV,am realizat faptul că,pentru a slăbi şi a reuşi,am nevoie de ajutor. Îmi doream şi eu un sprijin şi iată că,într-o zi,am văzut în revista dv. invitaţia de participare la un program de slăbire. Nu degeaba se spune„Dumnezu îţi dă,dar nu-ţi bagă în traistă”!

Mesaj pentru cititoarele “Click! pentru femei”

Am observat un lucru trist,şi anume faptul că oamenii nu cumpără alimente sănătoase,ori din cauza lipsurilor materiale,ori din ignoranţă. Iată de ce tot mai mulţi oameni,în special copii,se îmbolnăvesc. Într-o familie,rolul femeii este de-a fi soţie,mamă,iubită,gospodină. Aproape totul este în grija ei:educaţia copiilor,sănătatea familiei,principiile de viaţă sănătoase şi echilibrate. Din acest motiv,noi,femeile,dacă avem un stil de viaţă sănătos şi echilibrat,vom fi un exemplu demn de urmat pentru copiii noştri,pentru prietenele noastre,cât şi pentru cititoarele revistei „Click! pentru femei”.

 

Campanie susţinută de: