Zvonurile divortului au fost publicate, prima oara, in Australian Magazine. Dar Casa Clarence a refuzat sa comenteze informatiile in preza. New Idea magazine sustine ca e doar o chestiune de timp pana cand cuplul Charles – Camilla va anunta ca divortul lor este ”iminent”.

Sursa sus mentionata sustine ca Printul Charles s-a intalnit deja cu Fiona Shackleton, avocata lui in divortul de Camilla. Acesta ar fi semnat deja actele de divort. Reprezentantii familiei regale au refuzat sa comenteze: ”Nu este un lucru despre care noi am vorbi.”

Printul Charles si Camilla divorteaza? 

Fiona Shackleton este avocatul de top al Printului Charles. Tot pe ea a folosit-o si in 1996, cand a divortat de Printesa Diana. New Idea sustine ca Printul Charles si Camilla, care s-au casatorit in 2005, abia s-au vazut in ultimele luni.

Regina Elisabeta a intervenit pentru ca in ultimele luni sa nu existe speculatii in legatura cu mariajul fiului sau. Camilla, ducesa de Cornwall, nu a fost prezenta la sarbatorile Reginei Elisabeta de la Palatul Buckingham. Aceasta sustinea ca e bolnava si nu poate participa.

Află mai multe detalii pe ciao.ro!